Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Power Shift en Honda Mellom Gears

Strøm skiftende er en motorsykkel kjøreteknikk som gjør at rytteren å skifte til et høyere gir uten bruk av clutch . Når den brukes på en racerbane , kan kraften skiftende bidra til å opprettholde rytterens hastighet uten avbrudd av å koble ut motoren. Siden de fleste løpene er vunnet eller tapt i bare en brøkdel av et sekund , går gjennom hele prosessen med å trekke i clutch , giring og slippe clutchen kan rane en racer av den dyrebare brøkdelen av et sekund fordel. Lære å powershift er enkel , men krever øvelse å bruke ferdigheter effektivt. Instruksjoner
en

Start motorsykkel og skifte til første gir. Akselerere bort fra startpunktet , opprettholde en moderat og konstant hastighet uten å rulle gassen fremover eller bakover.
2

Skyv oppover på girspaken lett. Trykk hardt nok til spaken for å løfte den til den stopper. Ikke presse hardt nok til pop girspaken i andre gir.
3

Rull gassen forover for å senke turtallet ( RPM ) . Girspaken bør pop oppover i andre gir. Slipp trykket på girspaken så snart girskift er gjort og rulle gassen tilbake for å akselerere .
4

Practice skiftende til et høyere gir som din komfort nivå og hastigheter øker .
< br >
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106997.html

Previous:
Next:

motorsykler