Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

DIY: Installer en Motorcycle Gas Tank på 2008 Ninja 250

Drivstofftanken brukes av en 2008 Kawasaki Ninja 250R er utsatt for og kan lett bli skadet i en ulykke. Bulker og bulker kan oppstå selv i et fall fra en fullstendig stillstand. Ta ut den ødelagte tanken å installere en ny en ville ikke synes altfor vanskelig, siden tanken holdes på plass av et par boltene under rytterens sete. Imidlertid må Ninjas sikringsanlegg karosserideler fjernes for å få tilgang til drivstofftank er bolter. Du trenger
5 mm unbrakonøkkel
Punch
Phillips skrutrekker
10 mm socket
Stikknøkkel
Flat-skrutrekker
3 meter, 3/8-inch plastrør
5-gallon gass kan
Vis flere instruksjoner
en

Fjern både rammen dekker under rytterens sete og bensintank, fra motorsykkelen. Skru bolten fra bunnen av dekselet, med en 5 mm sekskantnøkkel. Trekk spakene i henhold forsiden av rammen cover, nær bensintanken, vekk fra motorsykkelens ramme. Skyv dekselet mot fronten på motorsykkelen for å frigjøre knastene fra halen kåpe. Fjerne de gjenværende ramme cover, ved hjelp av denne metoden.
2

Skru av festeboltene fra begge sider av rytterens sete, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Trekk setet frem til å frigjøre den fra braketten festet til rammen.
3

Fjern plast klinke klipp fra bunnen av nedre side kåpe paneler. Trykk midt pin ned og inn i klippet kroppen, med en dor eller tuppen av en stjerneskrutrekker. Ta tak i klippet kroppen med fingrene og trekk hele klinke klippet ut av Underkåpen. Trykk på midten pin up før den stikker fra toppen av klippet kroppen for senere installasjon.
4

Skru festeboltene fra begge Underkåpen paneler, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Trekk panelene bort fra motorsykkelens ramme.
5

Skru av drivstofftank bolter, som ligger nær rytterens sete festepunkt, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Løft baksiden av drivstofftanken litt opp og trekk drivstoff linjer fra drivstoff ventil under venstre side av tanken. Trekk sugeslangen off baksiden av drivstoff ventil.
6

Koble en tre meter lang stykke 3/8-inch plastrør til drivstoff ventil sentrum utløp. Plasser den motsatte ende av røret inn i en 5-liters gass kan. Vri bensinkranen springen til enestående posisjon, vist som "PRI," ved hjelp av en flat skrutrekker. Dette vil tillate tankens lagre av bensin til å renne fritt gjennom ventilen og inn i gass kan. Tillat tanken til å renne i minst 10 minutter. Rist i tanken med jevne mellomrom for å sikre at det avløp helt. Drei ventilen springen til "On" posisjon når tanken er tømt. Trekk slangen av ventilutløpet.
7

Løft tanken litt, og trekk det mot baksiden av motorsykkelen for å frigjøre det fra de fremre montering dempere. Trekk ut bensinmåler avsender kontakten fra bunnen av tanken.
8

Fjern drivstoff ventil for installasjon på den nye drivstofftanken, hvis den nye tanken ikke allerede er utstyrt med en. Skru av drivstoff ventil festeboltene, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk drivstoffventilen ut av bunnen av tanken. Skyv ventilen og inn i bunnen av den nye tank. Skru ventilen festeboltene på plass, og stram boltene til 22 tommers-pounds med en momentnøkkel.
9

Slide fangstene på forsiden av drivstofftanken over rammens montering dempere, som ligger langs motorsykkelens ramme nær styret. Plugg bensinmåler avsender kontakten i bunnen av drivstofftanken. Koble til drivstoff linjer og vakuum slangen til drivstoff ventil. Senk drivstofftanken på rammen, deretter skru drivstofftanken boltene på plass med en 10 mm pipe og en pipenøkkel.
10

Monter Underkåpen paneler på motorsykkel, ved hjelp av en 5 mm Allen skiftenøkkel. Bli bunnen av begge panelene, ved hjelp av plast klinke klipp du fjernet tidligere. Skyv klippet inn i Fairings, og trykk deretter klippet sentrum pin ned til den er i flukt med klipp kroppen.
11

Skyv baksiden av rytterens sete til sin monteringsbrakett, senk setet inn sted. Skru setet festeboltene inn begge sider av rammen, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel.
12

Sett rammen dekker. Skyv tappene på baksiden av dekselet inn i sporene skåret i halen kåpe. Skyv tappene på forsiden av dekselet inn i motorsykkelens ramme. Skru lokket montering bolt på plass, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel.
13

Åpne tanklokket før det skrues. Fyll drivstofftanken med fersk bensin, eller bruke bensin tappes fra den opprinnelige tanken. Låse lokket på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111144.html

Previous:
Next:

motorsykler