Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan ta Hånd Grips Off av en motorsykkel

En enkel ettermarkedet alternativ for motorsykler er å bytte ut fabrikken på styret for nye eller tilpassede grep. Selv om du likte de originale grep, over tid vil grepene kan splitte og begynne å se distressed. Fjerne de gamle grepene kan være litt vanskelig fordi fabrikken vanligvis lim dem på godt, slik at de ikke kommer ut på egenhånd. Du kan fjerne disse grepene med ett enkelt triks som gjør prosessen mye enklere. Du trenger
Lang, tynn-blad flat skrutrekker
Vindu renere
lim remover
Myk klut
Rough sandpapir
Vis mer Instruksjoner

en

Skru ut skruene som holder nødblinkelyset bytte bolig på plass. Sett skruene til side. Forsiktig dra de to sider av bryterhuset hverandre. Koble fra ledningene og sette bryteren boliger til side.
2

Sjekk at lengden på skrutrekkeren er minst like lenge som de grep på styret.
3 < p> Sett bladet på skrutrekkeren inni grepet og vri skrutrekkeren håndtere frem og tilbake som du reiser rundt i hele styret. Du vil sakte tomme styret grep fra styret som du riste den frem og tilbake. Wiggle håndtaket grep om en tomme ned lengden på styret.
4

Spray noen vinduet renere mellom styret og håndtaket grep. La renere å sitte i ca tre minutter.
5

Ta ut skrutrekkeren fra under håndtaket. Prøv å vri styret med hendene for å bryte limet bindingen. Fortsett å vri til limet obligasjons-bryter og du kan fjerne håndtaket fra styret. Hvis grep ikke vil skifte, gjenta skrutrekker og vindusvask program igjen.
6

Gjenta for den andre styre.
7

Tørk styret ned med lim remover og en myk klut for å fjerne alle spor av lim. Sand kanten av styret med sandpapir for ujevn det opp til å forbedre bindingen av det nye håndtaket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109218.html

Previous:
Next:

motorsykler