Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

En tikkende Støy i KX125

The Kawasaki KX125 er en ensylindret , to takts vannkjølt motorsykkel. Den bruker en variabel siv ventil inntak, og har en fem eller seks trinns manuell girkasse avhengig av byggeår . Som et resultat av sin enkle design, er det bare noen få mulige årsaker til en tikkende lyd i en KX125 . Reed Valve
p Hvis en av siv på siv ventilen er ødelagt eller skadet, vil en tikkende lyd høres på inntaket side av motoren . Lytt nøye til hvor støyen kommer fra. Hvis det høres ut som det kommer fra der forgasser boltene på , er siv ventil sannsynlig den skyldige .
Engine
En slitt stempel eller sylinder kan forårsake tikker. p Det kan være på tide å re - ringen din motor , og stempelet kan være å få " løs" i boringen . Hvis tikkende kommer fra innsiden av motoren , er dette sannsynligvis den skyldige . Du blir nødt til å fjerne sylinderen og gjøre noen målinger for å sørge for at du har diagnostisert tikkende riktig .

Transmission

Slitte hunder eller en bøyd skift gaffel kan føre til en tikkende lyd som kommer fra transmisjonen. En slitt clutch kurv kan også være den skyldige . Hvis tikkende høres kun når sykkelen står i fri eller kløtsj er engasjert , er årsaken i overføringen . Begynn med clutchen , og flytte innover i diagnosen din .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110005.html

Previous:
Next:

motorsykler