Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er de Carb Innstillinger for Yamaha RD350YPVS?

Yamaha RD 350 YPVS, også kjent som RD 350 LC, var en tvilling, to-takts gatesykkel laget i 1980 og 1981. YPVS er en forkortelse for Yamaha Motor Valve System --- en av flere fremskritt i løpet av de foregående RD350s produsert 1973-1975. Den YPVS versjonen av 350 ikke ble solgt i USA, men en mekanisk lignende modell i race trim, kjent som RZ350, var. De delte forgasseren teknologi. Forgassere

Hver av RD to sylindre ble matet av sin egen en 28mm Mikuni forgasser. De forgassere er i hovedsak identiske med unntak av choke, som bare ligger på en av karbohydrater, og påvirker den andre ved hjelp av en luft-tube.
Justeringer

Den RD sin Mikuni forgassere har en rekke justeringer og midler for tuning. Noen justeringer kan gjøres ved å erstatte utskiftbare deler. Disse omfatter en rekke dyser som styrer strømmen av brennstoff og en nål som påvirker strømmen av brensel og luft. Andre justeringer foretas ved å tilbakestille visse deler, i stedet erstatte dem med forskjellige størrelser. De justerbare elementer er styreskruen, nåleenhet, main jet, choke og strupeventil.
Innstillinger

Av de justerbare elementer, de som kan være innstilt ved å sette i stedet for erstatning er piloten /luft skruen, strupeventil, nål og choke. Piloten /luft skruen justerer rpm på tomgang og svært lavt turtall. På helt lager trim under normale værforhold, bør det settes en og en halv viser seg. Med andre ord, skru den med klokken til den er lukket. Deretter begynne å åpne den, mot klokken, en og en halv omdreining. Den nåleenhet arbeider i forbindelse med nålen stråle. Mens både nålen og nålen stråle kan erstattes med varierende former og størrelser for å påvirke ytelse, vil nålen selv settes til en av fem stillinger. Stillingen påvirker rikdom av gass /luft blanding. Fabrikken nål innstillingen er av liten eller ingen betydning i forhold til vær typisk i området du rir eller heving. Det er mer viktig å merke seg at ytterligere innstillinger fra spissen av nålen, vil føre til at motoren løpe forholdsvis magrere og de nærmere dysen, vil få den til å løpe rikere. Choken system er en binær innstilling, det er enten på eller av. Når choken er på, vil det midlertidig lene-out blandingen, noe som gjør det lettere å starte motoren under de fleste forhold. Strupeventil er selve driften av gassen, som åpner og lukker forgasser lysbilder, akselererer og bremser motoren. Det er en justering som setter basen posisjon til gassen kabler. De skal synkroniseres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109891.html

Previous:
Next:

motorsykler