Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik hindrer du en XR650R Fra Overoppheting

Honda XR650R skitt sykler er konstruert for topp ytelse i ørken, fjell og off-road kurs. Den 644 cc luftkjølt motor er konstruert for å kjøre på den normale drifts-temperatur over lengre perioder. I likhet med mange høy ytelse motorsykler, kan XR650R være lunefulle og noen ganger utvikle overoppheting problemer. Typiske årsaker til vedvarende overoppheting er uriktig skiftende teknikk, utsatt vedlikehold og drastiske endringer i høyde. Med unntak av en dårlig ventil eller stempel som krever ombygging den øverste enden, er typiske overoppheting problemer lett korrigert når du identifisere årsaken. Du trenger:
Off-road riding området
skrutrekker
luftfilterpatron
Metric verktøy
Utility pan
Keihin forgasser jets
Vis flere instruksjoner
Skiftende Technique
en

Note størrelsesorden omdreininger per minutt (RPM) vises på sykkelens turteller er mellom 100 og 7000 RPM. Motoren er konstruert for å produsere maksimal effekt ved 6700 omdreininger og maksimalt dreiemoment ved 5500 RPM. Motoren overopphetes hvis du konsekvent prøver å akselerere ved lave turtall.
2

Ride motorsykkelen gjennom en rekke med åser, svinger og flate seksjoner av veien for å evaluere skiftende teknikk. Konsentrer deg om å skifte til et lavere gir før turtallet synker under 3800 RPM i dagens utstyr.
3

Lær å forutse høyere RPM når du flytter til et lavere gir. Du sparer unødig slitasje på overføring ved å heve turtallet med gassen som du klemmer inn clutchen og skift samtidig.
Vedlikehold
4

Løsne klemmen som sikrer luften boksen til forgasseren med en skrutrekker. Trekk luften boksen av forgasseren og plassere den på en arbeidsbenk. Ulempen åpne fjæren klemmene på toppen av luftboksen for hånd. Fjern luftfilterpatron.
5

Trykk kassetten på arbeidsbenken flere ganger. Hvis du legger merke til mye støv, har luftstrømmen til forgasseren blitt hindret. Dette fører til at motoren gå rikt, noe som øker temperaturen inne i topplokket utover det normale.
6

Sett inn en ny luftfilterpatron i luften boksen. Fest luften boksen til forgasseren og stram klemmen.
High Altitude
7

gjennomgang forgasseren informasjon /spesifikasjoner i service manualen og etablere størrelsen på forgasseren jetfly. Størrelsen på hoveddysen og pilot jet inne i forgasseren må økes for å unngå at motoren går magert og overoppheting i høyden der luften er tynnere.
8

Koble drivstoffslangen fra forgasseren med en skrutrekker. Fjern forgasseren med de riktige metriske verktøy og plassere den på en arbeidsbenk. Hold den over et verktøy pan til fangsten gjenværende bensin som du fjerner drivstoff bolle.
9

Fjern hoveddysen og pilot jet fra undersiden av forgasseren med en skrutrekker. Installer Keihin forgasser dyser som er 25 og 35 mm større når du skifter fra havnivå til stor høyde over 5000 meter.
10

Fest drivstoffskålen til forgasseren. Monter forgasseren på inntaket manifold og koble drivstoff linje. Fest luften boksen, hvis fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111514.html

Previous:
Next:

motorsykler