Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Lavere Struts for en Sportster

Når Harley Davidson Sportster ble innført i 1957, ble det designet for å konkurrere med den nylig nye import motorsykkel markedet, som var, på dette tidspunktet, dominert av britiske motorsykler som Triumph og Norton . Etter å ha gått gjennom mange endringer gjennom årene, fortsetter Sportster å ri, og er en av de lengste, kontinuerlig produsert motorsykler rundt. Mens mange Sportsters bruke en støtfjær system på baksiden, solid ramme hardt halen Sportsters bruke struts. Å senke en Sportster ved å endre struts, må det være en hardtail modell. Du trenger
Hardtail struts
Tape measurer
Skiftnyckel
Vis flere instruksjoner
en

sette Sportster på sitt senter stand. Sett foten på senteret stå og løfte motorsykkelen opp og tilbake for å heve Sportster på sitt senter stand.
2

Mål gjeldende strut. Bruk en tape måler for å måle struts fra øye-til-øye, for å fastslå den nåværende spankulere størrelse. Figur beløpet du ønsker å senke motorsykkel og trekke det fra spankulere måling for å bestemme riktig størrelse struts som trengs for å senke Sportster.
3

Ta ut de gamle struts. På hardtail rammer, blir avstiverne montert på toppen av rammen og bunnen nær midten av hjulet, med en avstiver på hver side av motorsykkelen. Med en skiftenøkkel, fjerne bolten på toppen og bunnen av hver strut.
4

Plasser de nye stag på Sportster. Sett avstiverne på plass, og skyver boltene i hullene for å holde brakettene på plass. Når alle fire boltene er installert, skru dem tett med skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111515.html

Previous:
Next:

motorsykler