Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda VT100C3 Spesifikasjoner

The VT1100C3 er en cruiser motorsykkel utviklet av Honda som var mer kjent som The Shadow Aero. Denne sykkelen kom på markedet i 1998, men ble avviklet etter bare to år. De Aero men gjør bare opp en cruiser fra en stor serie. The Shadow serien begynte i 1993 med VT500C og ble sist sett i 2007 som Shadow Sabre. Mål

forhjulet 17 inches i diameter og en 15-tommers diameter bakhjulet feste til en 66,1-tommers akselavstand. Encasing hjulene er en front dekk som er 5,5 inches bredt med 4,4-tommers sidevegg høyde, og en back dekk som er 6,7 inches bredt med en 5,4-tommers sidevegg høyde. The Shadow førersetet er plassert 28,5 inches fra bakkenivå. Bilen veier 620.8 pounds og kan lagre maksimalt 4,4 liter drivstoff i tanken sin.
Strøm

krysseren Motoren har et volum på 66,06 cubic inches, som er volumet feid av stemplene i en bevegelse fra øvre dødpunkt (TDC) til bunn dødpunkt (BDC). Den har et kompresjonsforhold på 8 til 1. Den motor er en V-tvilling, som består av to sylindre plassert på motsatte sider og vinklet bort fra hverandre. Hver sylinder har tre ventiler som styrer avgasser og to tennplugger for å bedre forbrenning. Diameteren av sylinderen er 3,4 inches; stemplene reise 3,6 inches innenfor disse sylindere. Motoren er fire-takter, noe som betyr at i hvert veivakselen rotasjon, de inntak, kompresjon, strøm og eksos hjerneslag inntreffer. Alt dette genererer 52 hestekrefter med en hastighet på 4750 omdreininger per minutt, 61,7 fot-pounds av dreiemoment ved 2500 omdreininger per minutt og en toppfart på 98,9 miles per time.

Andre funksjoner

Twin membran forgasser leverer drivstoff til motoren og en fem-trinns girkasse systemet overfører kraften ned til hjulene. The Shadow Aero er utløst i aksjon via en elektrisk starter. Takle humper i veien er en front 1,6-tommers gaffel suspensjon system som gjør det mulig for 5,9 inches av reiser. Fem-veis preload dual sjokk låne en hånd fra baksiden, slik at for 3,7 inches av reiser. En 1,2-tommers disk brems med en dobbel stempel caliper håndterer oppbremsing oppgaver fra forsiden av krysseren. Utstyrt med et stempel caliper, et enkelt 1,1-tommers disk brems på baksiden øker Hondas bremsekraft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109166.html

Previous:
Next:

motorsykler