Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Fork Oil på en Honda CR 250

The Honda CR250 er en racing skitt sykkel med en 249cc 2 takts motor laget for rask utholdenhet track racing. Den CR250 Motoren er en av de mest enkle motorer for å opprettholde på markedet i dag. Forhjulet sitter mellom forgaffelen, og gaflene fungere som støtdempere. Gaffelen olje og pakninger må skiftes hver 50. time eller så snart forgaflene begynner å lekke. Du trenger
Motorsykkel heis
Wrench
Gummi-tipped hammer
unbrakonøkkel
dreneringspannen
Tenger
Flat skrujern
Nye Honda CR250 gaffel sel
New Honda CR250 gaffel olje
Vis flere instruksjoner
en

Raise hele rammen av bakken med motorsykkelen heis. Finn aksel mutteren som fester framhjulet til forgaffelen. Fjern aksel mutteren med skiftenøkkel og deretter trykke ut akselen fra sentrum av forhjul med gummi-tipped hammer.
2

Finn sikre klemmen på toppen av håndtaket bar. Det er en sikring klemme for hver gaffel. Løsne sikring klemmer for begge de forgaffel med umbraconøkkel og dra begge gafler av rammen.
3

Plasser renne pannen under gaffel. Fjern avløpet mutter fra bunnen av gaffelen med tang, og la gaffelen oljen renne i avløpet pannen. Lirk av gaffel segl med flatt skrujern. Gjenta fremgangsmåten for den andre gaffelen.
4

Skyv den nye gaffelen tetningen på gaffel og trykk ned til forseglingen klikker på plass. Sett trakten i avløpet mutter hullet og hell i ny gaffel olje. Bytt avløpet mutter og trekk til med skiftenøkkel.
5

Tilbake gaflene til sykkelstyre og stram sikring klemmer med umbraconøkkel for å sikre gaflene på rammen. Skifte dekket mellom forgaffel. Tapp akselen helt inn i sentrum av den forhjul. Sett på aksel mutteren og skru det fast med tang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106915.html

Previous:
Next:

motorsykler