Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Seat Width vs Comfort

En ubehagelig motorsykkel sete kan la deg verkende å avslutte en ellers perfekt tur . Men alle motorsykkel seter ikke er skapt like og prøve et annet sete kan forbedre kjøreopplevelsen . Før du bestemmer at motorsykkelkjøring er ikke for deg , prøv en bredere sete . Brede Motorsykkel Seter

bredere seter tilbyr mer komfortabel ridning for folk flest. Bredere seter har en større overflate , noe som betyr at trykket kan distribueres mer komfortabel over området av setet.
Konkav Motorsykkel Seter

Bredere seter er ofte " konkav "heller enn" kronet ". En kronet sete er en som svinger oppover som en bakke. En konkav sete kurver innover, som i en kopp. En konkav sete er mer behagelig fordi det tar trykket av ryggraden og plasserer den på den naturlige demping på utsiden av baken.
Får en mer komfortabel Seat

Et mer komfortabelt sete vil trolig måtte kjøpes ettermarkedet . Mange seter som kommer med sykkelen er smale og kronet , noe som gjør dem ubehagelig for lange turer. En bedre sete er en relativt billig og enkel justering som kan forbedre kjøreopplevelsen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110895.html

Previous:
Next:

motorsykler