Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

2003 Honda Spirit Spesifikasjoner

Fremmet som en "ren ytelse cruiser," Honda VT750DC Shadow Spirit var også kjent for sin stil. Honda først produsert denne motorsykkelen i 1983. To tiår senere, skrøt 2003 Shadow mange forbedringer. Honda fortsatte å forbedre Ånden, inntil det produserte sin siste modell i 2009. Design

2003 Spirit er kjent for sin "street-rod styling." Det inneholdt et utvalg av to dramatiske farger: ". Pearl Purple" "Dark Red Flame" eller Den semi-feide styre, i oppreist kjørestilling, er montert på gummiavfjærede stigerør for å redusere vibrasjoner veien. Den "dragster-stil sete" sitter 26,5 inches ut av bakken. Kromdetaljer gnisten hele sykkelen. Baklys designen har bullet-formet blinklys.
Ytelse funksjoner

2003 Shadow Spirit har en 745 cc, væskekjølt, V-Twin motor med

doble 36 mm CV forgassere. Forgasseren er elektrisk varmeapparat systemet forbedrer tur i lavere temperaturer. En tre-ventiler per sylinder benytter to tennplugger per sylinder, sammen med en solid-state tenning med elektronisk forhånd.Underholdnings sykkel har en aluminium radiator, et eksosanlegg med bullet-stil lyddempere og en fem-trinns girkasse. Bakhjulsopphenget består av doble støtdempere med en fem-veis våren pre-load justering.
Construction

2003 Honda Spirit veier og 496 pounds og har en akselavstand lengde på 64,8 inches. Sykkelen har en massiv ramme av stålrør med en støpt styrekrone. Denne rammen har pivot-plate støpegods og en rektangulær-seksjonen swing arm. En 4 mm tykk gaffel spenne under fender øker stivhet og forbedrer sykkelens styre. Hjulene har bred forkrommet felger som rider på en robust 110/80-19 forhjul og 160/80-15 bak dekk. Ånden har skivebremser foran og mekaniske bakbremsene med en 180 mm trommel. Drivstofftanken rommer 3,5 liter.
Fasiliteter

Sikkerhet og praktiske funksjoner inkluderer en multi-reflektor frontlys med en halogen pære, en 12-amp batteri og en styringsgruppe hodet låse for ekstra sikkerhet når sykkelen ikke er i bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110004.html

Previous:
Next:

motorsykler