Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kontrollere oljenivået i en 1993 Suzuki GSX600f Katana

Opprettholde riktig mengde olje i motoren din 1993 Suzuki GSX600F Katana er kritisk til sin drift. Denne olje smører de forskjellige bevegelige deler i motoren, redusere friksjon og varme, da det strøk disse komponentene. Kontrollere Katana oljenivå er gjort gjennom en runde oljekontrollindikatoren på høyre side av motoren. Du trenger
Motor olje, 10W40
Vis flere instruksjoner
en

Varm opp motoren og dens olje. Start motorsykkel, slik at det på tomgang i fem minutter. Stopp motoren og hvile sykkelen på sin kick stand.
2

Knel til høyre for motorsykkelen, plassere deg selv slik at motorens clutch dekselet er synlig. Lokaliser oljekontrollindikatoren på bunnen av clutch dekselet på den høyre side av motoren. Synet glass er merket med en øvre og nedre merket, som indikerer motorens fulle og add-olje stater, henholdsvis.
3

tak i motorsykkelen ved høyre håndtak og ramme. Trekk motorsykkel mot deg for å løfte den i vertikal stilling, slik at oljekontrollindikatoren å fylle.
4

Ta hensyn til oljens nivå innenfor oljekontrollindikatoren mellom begge merkene. Oljen bør fylles til midten av seglasset. Senk motorsykkelen tilbake på støtten sin.
5

Hell olje i motoren gjennom olje filler halsen på clutch dekselet for å heve oljenivået. Bruk av en trakt for å legge til små mengder olje i en tid for gradvis å øke olje-nivå som trengs for å bringe oljenivået til midten av oljen seglasset. Det er bedre å legge litt og sjekker flere ganger enn å overfylle motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107136.html

Previous:
Next:

motorsykler