Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Fork Seals på en 2003 YZF250

En 2003 Yamaha YZF 250 er en dirt sykkel med enten en 249 cc to-takts motor eller en 249 cc firetaktsmotor. Skifte gaffel forseglingen på begge de 2003 Yamaha YZF-modellene er den samme prosessen. Du kan kjøpe den nye segl spesifikke for din Yamaha til enhver Yamaha forhandler. Noen verktøy er nødvendig, og du bør være i stand til å erstatte gaffel sel i 30 minutter eller mindre. Du trenger
Motorsykkel jack
13-mm unbrakonøkkel
Flat skrutrekker
Yamaha gaffel sel
Vis flere instruksjoner
en

Plasser motorsykkel jekken under motoren på YZF. Sørg for at heisen plate kobles til de to metall bjelker som er en del av rammen som motoren hviler på.
2

Hev motorsykkel jack til rammen på sykkelen og løfte sykkelen off bakken. Løsne spenningen klemmer under styret som holder gaffelen til rammen ved hjelp av 13-mm unbrakonøkkel.
3

Trekk gaflene ned og ut av sikring klemmer. Bruk flat skrutrekker til å lirke gaffel sel ut av beslag på gaflene. Skyv selene opp og av gaflene. Skyv nye pakninger på gaflene.
4

Skyv opp den nye gaffel selene på plass før de foretar en snapping lyd. Dette indikerer at tetningene er sikret på plass på gaffelen. Fest gaflene til sikring klemmer. Stram klemmene ved hjelp av 13-mm unbrakonøkkel. Senk YZF 250 til bakken og ta ut kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107571.html

Previous:
Next:

motorsykler