Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Kan du bruke en Slip-on Eksos Med Eventuelle Motorsykkel Headers?

Slip-on eksos lyddempere er et populært element i motorsykkelmiljøet, slik at rytterne å enkelt erstatte lyddemperen blir skadd eller forbedre sine maskinens ytelse. Disse lyddempere er designet for å erstatte motorsykkelens lager skjerf, sklir rett over eller på eksos header rørene. Mens de fleste av disse slip-on lyddempere er spesialbygd for en bestemt motorsykler, noen universelle alternativer er tilgjengelige for kjøp. Basic Construction

Slip-on lyddempere er tilgjengelig i et bredt utvalg av former og er laget av materialer som spenner fra aluminium, titan, rustfritt stål og karbonfiber. Mest slip-on lyddempere er skreddersydd for spesifikke motorsykkel modeller. Den indre diameter på en modell-spesifikk lyddemperens innløp, hvor eksos inn fra overskriftene, passer til header ytre diameter. Dette gjør at lyddemperen til å gli lett på overskriftene, hvor den er sikret av en orm-klemme eller våren kroker. Men universal slip-on lyddempere bruke en rekke krage for å justere mellom varierende header rørdiameter. Disse krage er plassert over enden av header rørene før lyddemperen er festet og sikret med en orm-klemme. I de fleste tilfeller er eksospotten støttet av en rammemontert brakett for å redusere stress plassert på header rørene.
Funksjon

Performance-baserte lyddempere vanligvis innlemme en rett -through design, og tilbyr brukt avgasser med en ubegrenset flyt som de kommer ut av lyddemperen. Stål eller glassfiber pakking er vanligvis pakket rundt lyddemperen er perforert indre kjerne av stål for å absorbere lyden av eksosen for å redusere støynivået. Motsatt, en slip-on lyddemper beregnet strengt for erstatning kan ansette en rekke baffles eller kamre for å begrense eksos flyt, noe som reduserer støynivået.
Velge en Slip-on lyddemper

avgjøre hvilken slip-on lyddempere er tilgjengelig for nyere motorsykler kan være så enkelt som et raskt søk på internett, som de fleste modeller vil ha minst to eller tre skjerf alternativer tilgjengelige for dem. Imidlertid kan motorsykler bygget på 1980-tallet eller tidligere krever mer forskning. Start med å bestemme om motorsykkelens eksospotte og header rør er en en-brikke forsamlingen. Hvis hodet rør og lyddemper er permanent tilkoblet, er demperen må kuttes av før du fortsetter. Deretter måle motorsykkelens header rør ytre diameter, som er det avgjørende å lyddemperen tilknytning til overskriftene. Bestemme hvordan og hvor lyddemperen vil bli festet til motorsykkelen. Lyddemperen må ha en brakett som kan festes til et punkt på rammen for å hindre skade header rør og for å holde skjerf fra å falle av.
Installasjon

Installere en slip-on lyddemper er en relativt enkel jobb. Motorsykkelens Lyddemperen er skrus løs fra rammen og klemmen som fester lyddemperen til toppteksten røret er fjernet, slik at lyddemperen å bli trukket fri. På dette punktet, blir justering vektrør anvendes etter behov til enden av hodet pipe og lyddemperen er glidd på plass. Lyddemperen er festet til hodet pipe med en orm-klemme eller med et sett av våren kroker som trekker lyddemperen til en tettere passform med hodet pipe. Endelig er lyddemperen sin brakett festet til rammen.
Custom Montering

Mens modellavhengig slip-on lyddempere er kun ment for bruk med den aktuelle motorsykkelen, det kan anvendes på en helt annen modell forutsatt at spissen rørdiameteren er identiske. På dette punktet, ligger den primære bekymring i å sikre skjerf til hodet pipe og til motorsykkelens ramme. Noen fabrikasjon kan være nødvendig for å yte festepunkter hvis motorsykkelen ikke har dem lett tilgjengelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107234.html

Previous:
Next:

motorsykler