Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bygge din egen Motorcycle Trials Course

Motorsykkel studier er spennende, men de krever mye trening. En flott måte å øve alene eller sammen med venner er å bruke et forsøk kurs du bygge i din egen bakgård. Enten du konkurrerer i sporten offisielt eller bare som en hobby, kan du bruke din kurs for å forbedre dine ferdigheter. Ikke bare er å bygge din egen prøvelser selvfølgelig givende og morsomt, kan det også gjøres på et lite budsjett hvis du dra nytte av lokale muligheter. Instruksjoner
en

Samle noen forsyninger du kan finne i din egen hage. Spør naboer eller venner hvis de har noe de ville være villige til å donere. Du kan bruke gamle benker, gamle kommoder og skrap trelast å lage din prøvelser kurset.
2

Kontakt din lokale kraftselskap for å se om den har store tre spoler tilgjengelig. Ledninger den elektriske selskapet bruker er ofte leveres på store tre spoler som du kan bruke til å balansere dine prøvelser sykkelen. Snellene ofte gå ubrukt, og de fleste elektriske selskapene er villige til å resirkulere dem.
3

Samle noen skrap trelast i hagen din eller lokale skogområder. Se etter falne trær eller gamle stubber.
4

Bygg ramper for å kjøre opp og ned. Du kan spørre lokale bedrifter for uønskede trepaller for å kontrollere kostnadene ved ditt materiale.
5

Besøk din lokale berging verftet å finne noen gratis eller rimelige materialer til bruk i kurset ditt. Din kurs bør inneholde en rekke små flater å balansere langs og store flater å klatre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108093.html

Previous:
Next:

motorsykler