Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tow Med en motorsykkel Caddy

En motorsykkel caddy er en spesialdesignet stykke slep utstyr som gjør det mulig å taue motorsykkelen uten en trailer. Faktisk legger en motorsykkel caddy direkte til ditt kjøretøy for tauing . I transitt, er forhjulet på motorsykkelen hevet vertikalt , med bare bakhjulet igjen på bakken. En tre- hjul motorsykkel , som vanligvis er referert til som " trehjulingene », ikke kan slepes sikker måte med en motorsykkel kabinetter . Instruksjoner
en

Fest motorsykkel caddy til bilen støtfanger , hvis du ikke allerede har gjort det , ved å følge installeringsinstruksjonene som følger med caddie . Alternativt kan noen motorsykkel butikker feste det for deg . Gebyrer for dette varierer . Hver produsent har en annen installasjonsprosessen, så sjekk instruksjonene hvis du installerer på egen hånd. Vanligvis kan du ikke bruke en motorsykkel caddy med en lang bil , for eksempel en buss eller RV .
2

Sett forhjulet på motorsykkelen i hjulet bur og stropp hjulet i å bruke de tre stropp klemmer . Dette sikrer at motorsykkelen bilen din .
3

Spinn sveiven å heve forhjulet opp av bakken . Forhjulet må heves for å frakte motorsykkelen trygt.
4

Shift motorsykkelen ut av utstyret og inn i nøytral for tauing . Når du gjør dette , er du klar til å taue motorsykkelen i caddy .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110754.html

Previous:
Next:

motorsykler