Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte Vance & Hines Bafler

For alle de som ønsker å gi sine motorsykler et helt nytt liv, og erstatte Vance & Hines baffles er en god idé. Installering av nye baffles i sykkelens eksosrør kan stoppe dem fra å være høyt eller få dem til å lage litt støy hvis de er altfor stille. Du kan også trenge å erstatte de eksisterende Baffles som har boret ut, rustne eller bare forverret seg. Installere dem krever ikke en dyp forståelse av motorsykkel mekanikk eller omfattende verktøy eller gadgets. Du trenger
Needle-nese tang
Gummiklubbe (valgfritt)
tre dowel (valgfritt)
Phillips-skrutrekker
Vis mer Instruksjoner
1

Før du starter installeringen, gi eksosrør tid til å kjøle seg ned. Ideelt sett, slå av motoren i ca en time for å sikre at rørene er moderat kaldt.
2

Finn skruen på installerte eksosrørene som holder hvelvet på plass. For eksosrør ved navn "Bigshot," finn og løsne en skrue ca 4 inches fra rørets ende. Du finner det under varmeskjoldet, som betyr at du må ta av varmen shieldbefore du kan arbeide på skruen selv. Fjern varmeskjoldet ved å løsne opp de to slangeklemmer som knytter den til eksosrøret.
3

Bruk nebbtang til å trekke de løse Baffles rett ut fra eksosrørene. Hvis de blir sittende fast i dette trinnet, bruk en gummihammer sammen med en tre plugg og trykk på baffel. Vær forsiktig så du ikke skader dine eksosrør.
4

titt på den nye Vance & Hines forvirre tett mens du skyver den i eksosrøret for å sikre at dets skrue hull kommer i tråd med stedet der eksosen røret er. Skruen som du nettopp har installert vil holde den nye baffel intakt på sin plass.
5

Bruk en Phillips-skrutrekker, skru festeskruen slik at den er godt etablert og godt sikret mot interiøret Veggene i eksosrøret.
6

Sett varmeskjold tilbake på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110755.html

Previous:
Next:

motorsykler