Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette opp en Fox Shock

Sette opp en Fox sjokk på motorsykkelen krever nøyaktige målinger for å unngå potensielle farer. Når du installerer en Fox sjokk på motorsykkelen, må du justere sjokk å sikre forsvarlig drift. Du kan skade en nylig installert sjokk hvis det overextends eller bunner ut mens du kjører motorsykkel. Dette skaper en farlig situasjon. Innstilling av statiske og rytter sag eliminerer nettopp sjokk overextension, øker levetiden på sjokket og stabiliteten på motorsykkelen. Du trenger
Motorsykkel stå
Socket satt
3/8-inch skralle håndtak
Steel regelen
Vis flere instruksjoner
en

Set baksiden av motorsykkelen på en motorsykkel stand. Kontroller at baksiden dekk av motorsykkelen ikke berører bakken.
2

Fjern aksjen sjokk. Matche en stikkontakt fra en socket satt til mutteren som holder dagens sjokk på plass. Sett kontakten på en 3/8-inch skralle håndtak. Vri mutteren som holder sjokk på plass mot klokken for å løsne sjokk. Løft bakhjulet litt for å fjerne trykket fra sjokket. Skyv sjokk fra mount sin.
3

Juster lengden på Fox sjokk. Sett aksjen sjokk på et arbeidsbord. Plasser to støt ved siden av hverandre. Juster lengden på Fox sjokk å matche aksjen sjokk hvis Fox sjokk har en lengde justering.
4

Installer Fox sjokk. Skyv Fox sjokk på sjokk mount. Stram monteringsbolten med en socket festet til en 3/8-inch skralle håndtak. Mål avstanden mellom hjulet festebolt og en plassering på sykkel med en stål regel. Fjern motorsykkelen stå. Sitte på motorsykkelen. Har en medhjelper måle avstanden mellom hjulet montering bolt og samme punkt på motorsykkel med en stål regelen.
5

Juster pre-load justeringsskruer med tilgjengelig C-nøkkel. Trykk ned på baksiden av motorsykkelen flere ganger for å tillate den å stille sjokk. Mål avstanden mellom hjulet monteringsbolt og motorsykkel med en stål regel. Juster Fox sjokk som nødvendig å innhente reiseavstanden anbefalt i monteringsanvisningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107387.html

Previous:
Next:

motorsykler