Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en Sprocket

Motorsykler som bruker tannhjul har to installert på sykkelen. Et tannhjul er montert på siden av overføringen, og den andre er montert på bak-hjulet. Tannhjulene er hjelpe hva kjedet til å overføre kraften fra motoren til bakhjulet. Den tannhjulet vil være festet til motoren og bakhjulet ved bolter rundt kanten av tannhjulet. Du vil trenge noen grunnleggende verktøy og rundt en time å erstatte begge tannhjulene. Du trenger
Motorsykkel jack
Tenger
Ratchet satt
ny front sprocket
New bakre tannhjulet
Vis flere instruksjoner
en

parkere motorsykkelen i et godt opplyst område på flat mark. Hev motorsykkelen opp fra bakken ved hjelp av en motorsykkel jack. Fjern den bakre aksel mutteren på bakhjulet med tang.
2

Skyv bakhjulet mot motoren litt for å releave spenningen i kjedet. Trekke kjeden av fremre og bakre tannhjul.
3

Fjern bolten (e) fra midt foran tannhjulet ved hjelp av en skralle sett. Dra fremre gran utenfor transmisjonen. Fjern boltene fra kanten av bakre tannhjul med en skralle sett og trekk at tannhjulet fra rattet.
4

Plasser den nye fronten tannhjulet på overføringen og skru bolten (e). Plasser den nye bakre tannhjulet på bakhjulet og stram boltene.
5

Place kjedet på de nye tannhjulene. Trekk bakhjulet tilbake for å stramme kjedet. Skru den bakre aksel mutter og senke sykkelen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110171.html

Previous:
Next:

motorsykler