Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan fjerne setet på en Honda CB250

Tears, sprekker og riper på din motorsykkel sete er et resultat av normal slitasje mot elementene og fra daglig bruk. Du kan velge å fjerne setet fra Honda CB250 å erstatte den med en ny en, eller kanskje du bare ønsker tilgang til lagringsenheten plassert under setet. I begge tilfelle ble den sete konstruert for lett fjerning. Du trenger:
Replacement sete, om nødvendig
Vis flere instruksjoner
en

Plasser nøkkelen i tenningen av Honda, men ikke slå av motoren på ved tiden. Du trenger nøkkelen i posisjon for å frigjøre plass.
2

Look foran den bakre blinklys på girspaken siden av din Honda C250. Du finner låsemekanismen for hjelmen. Dette ser ut som en sløyfe med en lås ved siden av.
3

Grab nøkkelen som er knyttet til denne hjelmen låsing området og slå den. Som du gjør, skyver dette den lille spaken ved siden av det fremover. Dette fører setet for å låse opp.
4

Fortsett å holde at spaken ned som du hente passasjeren stropp som er på baksiden av setet og gir den en god trekk. Setet bør bryte fri fra sin posisjon. Slipp spaken når du har trukket setet av.
5

Ta ut nøkkelen fra tenningen etter at du har fjernet setet.
6

Se under setet når du installerer en ny for å være sikker på at fronten er vendt forover. Plasser førerens ende i først, og skyv passasjeren ende ned for å låse den på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107906.html

Previous:
Next:

motorsykler