Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er forskjellene mellom Honda Shadow VLX & the Honda Shadow VLX Deluxe?

Opprinnelig introdusert i 1983 , ble det Honda Shadow linje av motorsykler opprettet som den japanske produsentens måte å håndtere kravene fra det amerikanske markedet . The Shadow 600 VLX modellen ble avduket i 1988 , med Deluxe -modellen kommer fem år senere som en limited edition testmodell . Grensen på to per deltakende forhandler har gjort den opprinnelige VLX Deluxe en sjelden og verdifull element blant motorsykkel samlere og entusiaster . Ytelse

I forhold til og mekanikk, den VLX og VLX Deluxe er den samme sykkelen . Motor, fjæring , bremser , styring, modell og så videre er alle helt like .
Utseende

Den største forskjellen mellom de to syklene er jo større beløp av krom brukes på Deluxe enn på standard VLX . Sidedekselet under setet på Deluxe er krom. Siden Shadow linjen ble gjort for å løse kravene fra det amerikanske markedet , og tilbyr ekstra krom på VLX Deluxe mer av Harley - Davidson utseende som appellerer til mange amerikanske syklister . Dette, sammen med sjeldenhet av sykkelen , driver forskjellen i pris .

Seter

sete i den opprinnelige VLX Deluxe er designet for å være mykere og mer komfortabel på lange turer. Men siden introduksjonen i 1993 har setet blitt gjort standard på begge modeller av VLX .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108117.html

Previous:
Next:

motorsykler