Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Kuryakyn ISO Grips på en Harley

Grunnlagt å skape en frisk tilnærming i måten en tilpasset motorsykkel skal se ut, Kuryakyn har tilbudt innovative produkter til ryttere som prøver å unngå ofte kopiert styling pekepinner. Gir funksjon med form, Kuryakyn ISO-grep lindre "sliten hånd" sensasjon ofte forbundet med vibrasjon av Harley-Davidson store V-twin motorer. Enkelt installeres Disse elegante, polstrede håndtak er et velkomment tilbehør til alle Harley-Davidson motorsykkel. Du trenger
Torx drivere
Hex drivere
Kombinasjonsnøkkel satt
Utility kniv eller barberblad
Sandpapir (80-100 grit)
Lim løsemiddel
Vis flere instruksjoner
Clutch Grip
en

Fjern clutch hendel forsamlingen ved å fjerne de to skruene som fester klemmen til styret. Trekk deretter clutch spaken bort fra styret.
2

Løsne de øvre og nedre bryter husskruene og skyver bryteren boliger vekk fra grepet til å eksponere beholde flensene i den opprinnelige hånd grep.
3

Kapp den originale håndtaket på langs med en barberhøvel eller skarp kniv og fjern grep. Deretter rengjør styret overflaten med sandpapir og væske for å fjerne eventuelle limrester eller fragmenter av den opprinnelige grep.
4

Test-fit ISO grep, sjekke at ryggene i ISO grep vil stille opp med kanalen i bryterhuset. Fjern ISO grep.
5

Påfør den medfølgende limet jevnt på innsiden av grepet og skyv håndtaket på plass ved hjelp av et enkelt, flytende bevegelse. Som grepet glir langs styret, rotere grep for å hindre at limet blir presset opp til bryteren boliger.
6

Juster grep på plass og klem fast å sette limet. Opprettholde trykket i minst 15 sekunder før du slipper.
7

Skyv bryteren bolig på plass, justere gummi rygger om ISO-grep med bryteren husets kanaler stram festeskruene.
Side 8

Plasser clutch spaken på styret, og trekk håndtak-klemme skruene. Juster clutch hendel til ønsket posisjon og sikre ved å stramme de to festeboltene.
Gasshåndtaket
9

Tilgang gassvaieren justerbar ved å rulle eller skyve gummi dekker bort så løsne begge vaiernes syltetøy nøtter og justerbar før gassen ermet er på sitt videste punkt.
10

Fjern de to switch husskruene og skille boliger. Løft opp på området der den bakre kabelen er montert på gass ermet og trekk kabelen enden og messing montering fri fra gassen ermet. Fjern den fremre kabel og montering av gassen ermet
11

Skyv den opprinnelige gass ermet ut av styret og kast.
12

Skyv ISO grep /gass ermet på styret og koble den fremre gassvaieren og utrustning til ermet. Deretter kobler du den bakre kabel og passende til ermet.
13

Re-installere bytte bolig, og stram til husskruene å feste den til styret.
14

Stram gassvaieren justerbar og syltetøy nøtter løst. Juster kablene før de fungerer ordentlig, og stram låsemutteren. Til slutt dekker lysbilde eller rulle regulatoren.
15

Test throttle kabler for forsvarlig drift før motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106605.html

Previous:
Next:

motorsykler