Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Starter på en Yamaha V stjerne 1100

Den elektriske startmotoren bygget inn din Yamaha V-Star 1100 tilbyr en rask og enkel måte å starte motorsykkelens 1063 cc V-twin motor. Generelt, startmotoren gi flere år med pålitelig service. Imidlertid er starteren følsomme for varme, hvorav mye er generert av utvidet eller uriktig bruk, som skader kullbørster som spinner motoren. De fleste feil vanligvis vises som et tregt-snu motor eller en fullstendig mangel på bevegelse, som begge krever total utskifting av starteren. Heldigvis er starteren montert på forsiden av den V-Star motor, noe som forenkler dens erstatning. Du trenger:
5 mm unbrakonøkkel
10 mm og 12 mm kontakter
Stikknøkkel
Startmotor
Momentnøkkel
Vis mer Instruksjoner

1

Skru ut bolten fra det øverste hjørnet av din V-Star deksel på høyre side, som ligger under av rytterens sete, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Trekk dekselet av maljene bygget inn i V-Star er ramme for å få tilgang til batteriet.
2

Skru den negative terminalen bolt med en stjerneskrutrekker, løft den negative kabelen av batteriet.

3

Skru starterlederen mutter fra toppen av startmotoren, plassert på forsiden av motorens veivhuset, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Løft starterlederen av startmotoren terminal.
4

Skru begge skruene fra høyre side av startmotoren, ved hjelp av en 12 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk startmotoren litt bort fra motorens veivhuset, og dra den til høyre for motorsykkelen før starteren har blitt fjernet helt.
5

Sett den nye startmotoren er sprocket, plassert på venstre ende av startmotoren, inn i V-Star veivhuset. Skru starteren motorens festebolter på plass, ved hjelp av en 12 mm pipe og en pipenøkkel. Stram boltene til 7,3 fot-pounds, med en momentnøkkel.
6

Place starteren ledelse over startmotoren terminal, stram terminal mutteren med en 10 mm pipe og en pipenøkkel.

7

Plasser negative kabelen på batteriets minuspol. Stram terminalens bolt med en stjerneskrutrekker. Skyv høyre dekselet inn maljene innebygd i V-Star er ramme, stram dekselets montering bolt med en 5 mm unbrakonøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110828.html

Previous:
Next:

motorsykler