Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Lube en Støyende Speedometer Kabel på 1980 Gold Wing

1980 Honda Gold Wing speedometer kabelen er plassert inne i en kappe. Det bør fjernes, rengjøres, undersøkt og smøres innimellom - spesielt hvis kabelen er å lage støy eller speedometeret ikke fungerer optimalt. Hvis det finnes et problem, kan det være den indre vaieren eller skjede som er å klandre. Se både nøye. Du trenger
Phillips skrutrekker
Tenger
Vis flere Instruksjoner
en

Koble fra speedometer kabelen på bunnen der den festes til forhjulet. Ser på venstre side av forhjulet. Det er den eneste kabelen festet der. Ikke forveksle bremsen hydrauliske linje for speedometer kabelen. Kabelen er under bremsen. Den er festet ved hjelp av en Phillips skrue. Fjerne det.
2

Ta kabelen inne i skjeden. Rett enden av kappen mot bakken, og riste det inntil innsiden kabelens egen vekt forårsaker at den rager litt. Så ta tak og dra den helt ut.
3

Rengjør kabelen, deretter undersøke den for skader som ødelagte tråder og frynsete områder. Bytt den ut hvis den er skadet.
4

Undersøk slire for skader mens det fortsatt er montert på Gold Wing. Sjekk det fra speedometer til sin bunnen. Du kan se det godt nok til at det ikke er behov for å fjerne den fra sykkelen. Hvis den er skadet, må du erstatte det. Skru den på bunnen av speedometeret, du kan trenge tang for å bryte den løs. Skyv den ned og ut. Merk nøye hvordan det legges slik at du kan rute den nye på samme måte, så skru den inn i bunnen av speedometeret.
5

Smør den indre vaieren med varmebestandig fett. Begynn seks inches fra enden som festes til speedometer og smøre nedover. Den øverste seks inches er igjen ungreased fordi fettet kan jobbe seg oppover og inn i Gold Wing speedometer, ødelegger det.
6

Skyv den indre kabelen tilbake i sliren. Når den øvre enden når speedometer, må du rotere kabelen før du føler det pop på plass inne i speedometeret.
7

Sett bunnen tilbake i forhjulet og erstatte Phillips skruen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110829.html

Previous:
Next:

motorsykler