Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Lavere en motorsykkel Rear Suspension

Med unntak av en spesialbygd maskin, de fleste motorsykler designet for å passe et så bredt utvalg av typer kroppen som mulig. Dessverre kan noen ryttere fortsatt har problemer å plante føttene solid på bakken mens bilen står stille. For å kompensere for dette, kan motorsykkelens bakre boggi bli senket, slik at setehøyden nærmere bakken. Det er mange måter å gjøre dette på, men pass på å velge en metode som er oppnåelig for din kompetanse og budsjett. Du trenger
Skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Reduser bakre støtdemper er preload justering. Denne justeringen endrer mengden komprimering plassert på støtdemper er våren og kan justeres på de fleste motorsykler ved å vri på støtdemper er gjenget krage med en skiftenøkkel skiftenøkkel. For å redusere forspenning og senke bakhjulsopphenget høyde, skru pluggen mot klokken.
2

Sett den bakre støtdemper aksjer sammenheng med en ettermarkedet senking link. Koblingen forbinder støtdemperen til motorsykkelens bakre svingarmen; erstatte den med en senking kobling endrer den bakre svingarmen største vinkel for å senke den bakre ende av motorsykkelen. Installere en ettermarkedet link er en arbeidskrevende ildprøve, som krever motorsykkelen å bli løftet ut av bakken for å demontere støtdemper og dens kobling.
3

Skift støtdempere med et sett av kortere støt. Denne metoden er ideell for eldre motorsykler eller kryssere som bruker doble støtdempere bak, og kan gjøres ved hjelp av deler tatt fra andre motorsykler eller nye ettermarkedet komponenter. Noen ettermarkedet støtdempere kan senke bakenden av motorsykkelen med opp til to inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107196.html

Previous:
Next:

motorsykler