Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bygge en motorsykkel Tank Fender Paint Stand

En motorsykkel maling stand er en av de viktigste deler av utstyret du kan ha i din motorsykkel restaurering butikk. Bedre enn å henge deler fra taket med en kleshenger, kan en godt bygget maling står du å male alle overflater av motorsykkelens karosseri uten mangler noe. En enkel tre rammeverk vil være nok, slik at du kan bruke skruer til å montere deler for etterbehandling. Du trenger
2-x4-x8-fots trelast
Wood så
Wood skruer selg Electric drill med en skrue litt
Vis mer Instruksjoner
1

Bruk veden så å klippe trelast, lage fire stykker tre meter lang. Disse bitene vil danne basis av malingen stativet. Posisjon to stykker på sine smale ender som er parallelle med hverandre, og tre meter fra hverandre. Fest en annen del av trelast til endene av disse brikkene med treskruer for å skape en "U" form, og lukk "U"-form for å lage en firkant med den siste biten av trelast, sikre den på plass.

2

Klipp to stykker av trelast slik at de er fem meter lang. Disse vil danne opprettstående støtter for de deler som skal males. Bruk treskruer til å sikre disse stolpene til sentrum av to parallelle plater på basen, slik at de to støttene er parallelle med hverandre og i en 90 graders vinkel til gulvet.
3

Skjær en siste bit av trelast tre meter lang til å passe over toppen av oppreist stykker, og fest den på plass med treskruer til å fullføre byggingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110732.html

Previous:
Next:

motorsykler