Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvilken type olje Vil du legger i en Kazuma 110 Falcon ATV?

Kazuma sin Falcon 110 ATV er designet for å være det første skrittet i å undervise en ung rytter å drive og styre en all-terrain vehicle. Dette er imidlertid ikke betyr det er et leketøy, da dette ATV vil kreve et oljeskift etter de første 30 minuttene av bruk, deretter hver 15 timer eller kontinuerlig bruk. Kazuma anbefaler bruk av SAE 10W-40 motorolje i Falcon, men vær påpasselig med å bruke en olje laget spesielt for MC-motorer. Viktigheten av motorolje

Olje er den viktigste væske som brukes av Falcon 110 motor. Oljen er ansvarlig for smøring og kjøling av motorens indre deler ved å redusere friksjonen til et minimum. I tillegg er forurensninger og avfall i motorens veivhus feid bort, hvor det vil bli fanget av magnetisk spiss på ATV bunnpluggen. Motor olje har en tendens til å bryte ned og mister sin evne til å smøre seg over tid, slik at friksjonen til å bygge opp og slites bort på motordelene.
Motorcycle Oil vs Automotive Oil

Konvensjonell visdom ville staten at motorolje er motorolje og at enhver 10W-40 mix fra den lokale auto deler butikken vil fungere i en Kazuma Falcon 110 motor. Sannheten er at bilindustrien olje vil skape problemer for deg på veien. Nesten hver bil olje på markedet inneholder friksjon-modifiserende tilsetningsstoffer, som er gunstig for sine applikasjoner siden bilens clutch og motor er separate enheter. Motorsykkel og ATV motorer, men også legge deres clutch og girkasse innen motorveivhuset, bading clutch i motorolje. Disse tilsetningsstoffer vil føre til at clutchen å skli og redusere ATV pålitelighet. Omvendt, gjør motorsykkel-grade olje ikke inneholder tilsetningsstoffer og vil ikke skade clutch.
Vær og olje viskositet

For de fleste kjøreforhold, den anbefalte 10W -40 olje vil være mer enn tilstrekkelig for å smøre ATV motor. Som temperaturer under 30 º Fahrenheit, en tynnere - mindre viskøs - 5W-40 olje bør brukes til å hjelpe motoren fungerer som den skal før det er varmet opp til driftstemperatur. Likeledes bør en tykkere 20W-40 olje brukes i varmere klima med temperaturer over 100 º C.
olje endre Prosedyrer

Oljeskift på en Kazuma Falcon 110 ATV er relativt enkel og krever bare en pipenøkkel, en 17 mm pipe, en momentnøkkel, olje fangst pan og noen filler. Start ATV og la den hvile i stedet for tre minutter å varme oljen forsyning. Stopp motoren, så skru pluggen fra bunnen av motoren, ved hjelp av socket fastnøkkel og 17 mm-kontakten. Tøm oljen i din dreneringspannen før oljestrømmen reduseres til et drypp. Vask bort tappepluggen spissen, så skru den inn i motoren for hånd før du strammer den til 18 fot-pounds med momentnøkkel. Hell en full liter olje i motoren gjennom filler halsen på høyre side av motoren og du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111741.html

Previous:
Next:

motorsykler