Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel forgasser ulemper

Carburetors er funnet på de fleste biler som har forbrenningsmotorer drevet av bensin. Forgasseren er ansvarlig for å kombinere bensin med luft, som kan styre hvor fort motorsykkel kan gå. Bensin kommer inn i forgasseren gjennom drivstoffpumpe i motorsykkel. Motorsykkel forgassere kommer i en tønne, to fat eller fire fat typer. Idle

Motorsykkel forgassere som sitter inaktiv en stund vil begynne å funksjonsfeil. En eller flere dyser kan bli plugget og som et resultat, vil motorsykkelen ikke starte eller vil bare starte hvis berikende spaken er trukket ut, ifølge Dan Motorcycle Repair Page. Rike luft bensinblanding kan helles i motoren for å løse dette problemet.
Goop

Når du tar forgasseren av motorsykkelen for å reparere det, noen ganger som en del av motorsykkelen er dekket med Goop, som må vaskes bort, ifølge Dan Motorcycle Repair Page. I tillegg må det utvises ekstra forsiktighet når du prøver å fjerne forgasseren, eller den lille idle jet kan brytes.
Forgasser

Forgasser rengjøringsmidler kan ødelegge membranen. Dersom motorsykkelen har ingen makt etter at forgasseren renere er brukt, sjekk membranen for å se om den har et hull i den, ifølge Dan Motorcycle Repair Page.
Interne Problemer

en ødelagt forbindelsesstang, et hull i stempelet, en bøyd ventil eller en ødelagt toppakning, kan forårsake komprimering problemer, i henhold til RC lastebiler. Disse alvorlige problemer krever en trenet sykkel mekaniker. Gjør
Drivstoff /luftblanding

Noen forgassere ikke har tilstrekkelig drivstoff /luft blanding, som oppstår vanligvis etter at motorsykkelen har ikke blitt brukt på en stund. Bensinen i motorsykkelen brytes og tresko forgasser kretser, ifølge RC Trucks. Noen motorsykler bruker ikke en forgasser å blande luft og drivstoff, men i stedet bruke et drivstoff injektor, som kan redusere risikoen for kretsene blir tilstoppet.
Barrels

Antall fat som forgasseren har bestemmer hvor mye vedlikehold må utføres på forgasseren, ifølge Total Motorsykkel. For eksempel krever en forgasser med to fat mer vedlikehold enn en forgasser med ett fat.
Knapphet

Noen typer forgassere har blitt stadig vanskeligere å finne som produsenter gå ut av virksomheten eller avvikle en viss type forgasser, ifølge Total Motorsykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107677.html

Previous:
Next:

motorsykler