Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å sette sammen en kjedestrammer

Chain beltestrammere består av rullende tannhjulene eller tannhjul som roterer en lukket krets av kjeden på sykler, motorsykler og motorsager. Kjeden sirkelen er installert fast på tannhjulene. Kjedestrammeren av en motorsykkel er festet til overliggende kamaksler av motoren. Når kjedet slår den driver overliggende kamaksler, som går bilens motor. Strammingen kjedet påvirker timingen av kamaksler. Kjedestrammere utnytte fjærer, kiler, sperrehjul eller hydraulisk press for å holde riktig stramming på kjedet. Du trenger:
kjedestrammer kit
Needle-nese tang
Wire hengeren
Målebånd
Newspaper
Slip-joint tang
Stikknøkkel satt
Skrue- låsepasta
Momentnøkkel
1/2-tommers slagbormaskin
Vis flere instruksjoner
en

Lag en L-form ut av ledningen henger med nålen -nese tang, slik at den lange delen av L er 1,5 inches i lengde. Gi L et langt håndtak slik at den ikke faller inn i motoren saken. Sett avisen i hullene over motoren hodet for å hindre skruer fra å falle inn i motoren.
2

Hold kjedestrammeren monteringsbrakett svarte strammer arm slide-stop med slip-joint tang og sett inn L-formet ledning inn festebraketten er knappenålshull. Sett den nye cam kjeden inn strammeren brakett armlengdes flenser. Installer tøffelen pinnen inn i kjedestrammeren arm felles. Skyv tøffel pin vaskemaskin på pinnen. Sett våren klippet inn i det lille hullet på slutten av tøffelen pin og skyv den på til den klikker på plass.
3

Sett strammer braketten. Plasser bunnen av strammeren brakett tøffelen i sporet ligger ved siden av timing drivverket i nedre halvdel av den primære kjeden tilfelle. Sett cam og tannhjulet forsamlingen inn i de tilsvarende hullene. Sørg for at linjene på begge tannhjulene på linje med kanten av kjeden saken.
4

Monter festebraketten festeboltene med pipenøkkel. Sett de to kamaksel styrepinner. Sett inn CAM caps inn kammene. Installer de to cam-cap skruer inn i enden på braketten som ser ut som en langstrakt U form. Legg dem i de to innerste skruehullene nærmeste kjeden. Installer de to andre cam-cap skruer.
5

Løft cam kjeden forsiktig og skyv H-formet olje linjen på plass. Ikke legg til H olje linje skrue på på denne tiden. Fjern det L-formede wire som ble innsatt i braketten for å frigjøre armen strammeren. Undersøke kjedet mellom tannhjulene for å sikre at det er nok slakk for det å flytte girene, og at det ikke er løs nok til å skli av tannhjulene av tannhjulet. Sett de fire H-formede olje enhet skruer. Stram dem til 10 fot-pounds av dreiemoment med momentnøkkel. Spinn kjeden tannhjul for å dobbeltsjekke kjeden spenning.
6

Fjern dynamo dekselet. Sett inn en 17mm pipenøkkel på bolten på svinghjulet og vri den med klokken til sylinderen er på toppen av sin komprimering strøk. Svinghjulet vil bli markert fra 1 til 3 for de bakre sylinder banker, fra 2 til 4 for de fremre sylinder banker og "T", for "øvre dødpunkt." Juster T med linjen på yttersiden av saken av dynamoen å sette motoren sylinder på øvre dødpunkt.
7

Monter metall cam kjede guide, som ser ut som en bro. Fest den til strammeren monteringsbrakett med fire bolter, to på hver side. Påfør skrue-låsepasta til cam kjedestyreren gjengene. Sett de fire skruene og stram dem til 38 fot-pounds med momentnøkkel.
8

Sett inn kompenserende sprocket mutteren inn i sin hullet med 1/2-inch slagbormaskin. Installer den ytre dekkbrikken av den primære kjeden dekselet med en pipenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110818.html

Previous:
Next:

motorsykler