Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

2003 Harley Sportster 1340 med en lekker Drivstoffledning

Harley-Davidson utstyrt 2003, 1340 cc Sportster med en gummi bensinslangen som bærer drivstoff fra tanken til forgasseren. Krympede slangeklemmer holder drivstoff slangen på drivstoff beslag på drivstofftanken petcock og forgasseren drivstoffskålen innløp. Alder, ekstreme forhold og bensin med varierende additive pakker - hovedsakelig etanol innhold - kan føre til at gummi drivstoffslangen å svekkes, og begynne å lekke. Skade på slangen og feil installert slangeklemmer kan også innføre en lekkasje i systemet. Avdekke og erstatte bensinslangen med en minimal mengde arbeidskraft og verktøy. Du trenger
Ratchet
Allen driver satt
sidekutter
Shop fille
New drivstoff slange
to nye drivstoff slangeklemmer
Slangeklemme tenger (HD-97087- 65B eller tilsvarende)
tommers-kilos momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern luftrenserdeksel bruke en skralle og Allen driver. Trekk luftfilteret av bakplaten.
2

Løsne de to stor diameter bakplate-til-Topplokksboltene med en skralle og Allen driver. Løsne de tre bakplate-til-forgasser skruer en eller to omdreininger om gangen, ved hjelp av et kryss-mønster, inntil de er frigjort fra forgasseren. Fjern bakplaten fra motoren. Inspisere bakplaten-til-forgasserpakning for skade. Kast og bytt om nødvendig.
3

Slå drivstofftilførselen petcock til "Off" posisjon.
4

Skill slangen klemme band på forgasseren og drivstofftilførselen petcock hjelp sidekuttere. Trekk den gamle slangen av forgasseren og petcock stussene. Tørk opp drivstoffsøl med en gang ved hjelp av en butikk fille.
5

Installer den nye drivstoff slangen på forgasseren stuss. Installere en ny slangeklemme på bensinslangen der den overlapper forgasseren spigot. Crimp slangeklemme hjelp slangeklemme tang. Sjekk passformen og integritet slangeklemme.
6

Ta frem en ny slangeklemme på den frie enden av den nye drivstoffslangen. Monter slangen på drivstofftilførselen petcock stuss. Crimp slangeklemme på det området der bensinslangen overlapper petcock stuss med slangeklemme tang. Sjekk passformen og integritet slangeklemme.
7

Monter bakplaten, pakning og bakplate til forgasser skruer, men ikke stram til skruene.
8

Skru inn bakplate-til-Topplokksboltene, men ikke stram dem.
9

Stram bakplate-til-forgasser boltene til 30 til 60 tommers-pounds med en tomme-pund momentnøkkel og Allen driver. Stram bakplate-til-Topplokksboltene til 120-144 tommers-pounds.
10

Installer luften renere. Installer luftrenserdeksel bruke en skralle og Allen driver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111609.html

Previous:
Next:

motorsykler