Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley Maleri Ideer

Det er et ubegrenset antall ideer for å male en Harley-Davidson motorsykkel. Den store motorsykkel rammen er fylt med mange former som kan bli manipulert inn i en rekke utførelser. En tilpasset maling jobb gir motorsykkelen et unikt utseende som skiller deg ut fra flokken. Du kan gå med en liten design på bare gasstanken eller et stort design som dekker hele maskinen. Liten Harley Maleri Ideer

mest populære små design for en Harley-Davidson motorsykkel er flammer som kommer fra fronten av sykkelen og vender bak. Flames er ofte malt på bensintanken, foran skjermer og tilbake mudguard. Detaljerte hodeskaller på gasstanken og skallen design på skjermene er også populært.

Vær så fet eller delikat som du ønsker når det kommer til små design på en Harley-Davidson motorsykkel. Du kan ha en stor, realistisk tiger malt på gasstanken eller en liten, delikat butterfly malt langs rammen. Male en leopard print på fronten av sykkelen eller en gigantisk par rynket lepper på baksiden av sykkelen for en dristig utseende. Male en liten ørn på toppen av gasstanken eller noen tynne striper langs sidene av gasstanken for et delikat utseende.
Store Harley Maleri Ideer

Store design for å male en Harley-Davidson motorsykkel som regel innebære en solid farge for kroppen med en annen farge for trim. For eksempel kan Harley dekkes i candy-eple rød maling og trimmet med hvitt rundt krom. Du kan også bruke midnatt blå maling blåflekkede med sølv glitter for kroppen og svart trim rundt krom.

Dekke kroppen med ild mønstre for en stor Harley maleri ideen med en farlig stil. Har en lang drage sneglet langs sidene av motorsykkelen din for en eksotisk stil. Dekk motorsykkel i blå og hvit maling for å skape en overskyet himmel mønster for en lunefull stil. Male striper av lyn fra frontlys til baksiden av en svart motorsykkel for en elegant stil.
Wild Harley Maleri Ideer

Wild maling anbefales bare hvis du er komfortabel med folk stirrer på deg og din motorsykkel. Men de morsomme design kan bidra til å gjenspeile din personlighet og skape et unikt stykke maskin art. Prøv en hvit motorsykkel dekket med prikker i assorterte farger for en levende stil. Dekk til maskinen med en pastell floral mønster for en feminin stil.

Bruk en lilla og gul rutete mønster å male en Harley-Davidson motorsykkel med en komisk stil. Dekk til motorsykkel kroppen med vann blå maling og legge et utvalg av malt tropiske fisk rundt maskinen for et akvatisk stil. Dekk til motorsykkel med en detaljert mønster av tegnefilm aper og bananer for en sprø stil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106706.html

Previous:
Next:

motorsykler