Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bygge en Hitch Mount på en motorsykkel Hauler

Legg ved en motorsykkel dumperen til baksiden av en bil eller lastebil ved sveising et stikk festes oppå dumperen. En stikk mount er den samme for dumpere som for trailere. Det er et stykke firkantet metallrør som passer rett inn i stikk av et kjøretøy og er sikret med en metall pin. Bygge et stikk montering på alle MC-dumperen, ved å sveise et stykke firkantet metallrør på den og bore et hull gjennom det - så det kan sikres med pinnen som fulgte med stikk på bilen. Du trenger:
Sveising jakke
Sveising hansker
Sveiseskilt
Målebånd
Motorsykkel dumperen
Stålrør, en 1/4-by-1 1/4-by- 16 inches
Arc sveiser
sveisetråd, 6010
Drill
Carbide borekronen, 3/8-inch
Vis flere instruksjoner
en

Position den stålrør vinkelrett på toppen av bunnen av motorsykkelen hauler, slik at den er sentrert, og har 8 inches av overskytende slange som strekker seg bort fra hauler. Sveis slangen til dumperen i denne posisjonen.
2

Bor et 3/8-inch hull gjennom stål rør, to inches bort fra enden av røret som er motsatt ende festet til dumperen . Bor hullet parallelt med dumperen og sentrert på tube, 5/8 inches bort fra hver side av røret.
3

Sett røret på dumperen inn i stikk på bilen din , slik at hullene står på linje. Sett pinnen gjennom hullene for å holde røret og dumperen sikret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111433.html

Previous:
Next:

motorsykler