Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tøm olje på en 250 Kawasaki Bayou Fire-Wheeler

The KLF250 Bayou, produsert av Kawasaki, var utformet som en allsidig og robust all-terrain vehicle som kan fylle nesten alle off-road entusiast behov med en minimal investering. The Bayou er 228-cc, ensylindret motor er designet med fokus på enkelhet å gi en problemfri kjøreopplevelse. Imidlertid avhenger den Bayou av en jevn tilførsel av frisk olje for å opprettholde motorens pålitelighet i felten. Under normale omstendigheter, bør motoroljen skiftes etter 10 timer med kontinuerlig bruk. Skitnere kjøreforhold vil forurense oljen, ringer for en umiddelbar drenering av oljen for å unngå mekaniske feil. Du trenger
Oil fange pan
Stikknøkkel
10 og 17 mm kontakter
Butikk håndklær
Oljetapping bolt tetningsskive
oljefilter
2,1 liter, 10W- 40 motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Start ATV og ta det for en kort, fem-minutters tur for å varme motoren og olje forsyning. Park ATV på et nivå arbeidsområdet når det har varmet. La motoren avkjøles i ytterligere 10 minutter.
2

inn en olje fange pan rett under motorhuset. Skru av oljepåfyllingslokket fra toppen av høyre motordeksel, for hånd. Skru oljetapping bolten fra bunnen av motorhuset ved hjelp av en pipenøkkel utstyrt med en 17 mm tilslutning. La oljen renne fra motoren i minst 10 minutter.
3

Rengjør oljetappepluggene bolt tråder med en klut. Inspisere tilstanden til oljen renne bolt tetningsskiven. Erstatte tetningsskive, hvis den er bøyd eller revet. Skru oljen renne bolten inn i motorhuset, for hånd, og stram bolten til 22 fot-pounds med en momentnøkkel og en 17 mm-kontakten.
4

Flytt den olje fange pan til høyre side av ATV, rett under oljefilteret dekselet festet til høyre motordekselet. Skru de to boltene som fester oljefilterdekselet til høyre motordeksel, ved hjelp av en pipenøkkel utstyrt med en 10 mm-kontakten. Trekk dekslet fra motoren og ta ut oljefilteret. La resten av oljen renne fra oljefilterhuset, tørk den rette motordekselet ren med en klut.
5

Sjekk tilstanden på oljen i oljeavtappingsbeholder. Skift oljefilter, om oljen lukter brent eller ser skitten ut. Sett oljefilteret inn i motoren, deretter Monter oljefilteret dekselet på høyre motordeksel med en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten. Stram oljefilterdekselet bolter til 78 tommers-pounds, med en momentnøkkel.
6

Fullfør en motor arbeid som må utføres, og deretter fylle motoren med 2,1 liter 10W-40 motorolje gjennom olje påfyllingsstussen bygget inn i toppen av den høyre motordekslet. Tørk bort eventuelt oljesøl med en klut, og skru av oljepåfyllingslokket på plass for hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111432.html

Previous:
Next:

motorsykler