Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan finne Motorsykkel Girutvekslinger

Motorsykkel sendinger er konstant mesh sendinger. Giret klynger er montert på parallelle aksler i transmisjonshuset. Skifteren mekanismen glir disse klyngene langs sjakter, og bestemmer girutveksling blir brukt på den tiden. Strøm flyter inn i overføringen på den drevne aksel. Drivakselen utstyr klynger er enten splined eller seig til mainshaft. De mainshaft tannhjul griper inn i Countershaft utstyr klynger og overfører kraft til mellomaksel. Den mellomaksel leverer kraft på dagens girutvekslingen til drivhjulet /trinse, som i sin tur roterer bakhjulet. Du trenger
mekaniker verktøy
Oppsamlingspanne
Vis flere instruksjoner
en

Shift opp sendingen i første gir. Fjern shift stang fra toppen av skiftet mekanisme. Fjern forskyvningsmekanisme festeboltene fra Shifter bolig og løfte mekanismen ut av overføringen. Fjern overføring bunnpluggen og fullt renne overføring væske inn i fangbrettet.
2

Løsne bakakselen og løsne aksel justerbar å slakke kjedet /belte. Slip kjedet /belte av av overføring drivhjul /skivene. Fjern overføring drivhjulet /trinse fra overføring utgående aksel.
3

unbolt overføring akselen plate på siden av overføringen. Skyv akslene og tannhjul gratis av overføringen saken. Legg merke til girene på mainshaft og mellomaksel som er for tiden engasjert. Telle tennene på drevet utstyr på mellomaksel. Telle tennene på drivhjulene på mainshaft. Dele den drevne nummer av stasjonen nummer. Dette er din første girutveksling.
4

Shift skifteren mekanisme nøytral til andre gir. Flytt Shifter gaflene på gir-klynger for å etterligne Shifter bevegelse. Identifiser tannhjul som nå engasjert. Telle tennene på dem og dele den drevne nummer ved stasjonen nummer. Dette er din andre girutveksling. Gjenta denne prosessen for de resterende girene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106644.html

Previous:
Next:

motorsykler