Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Cobra Light Bar Problemer

En Cobra lys bar er en stilig måte å montere og kontrollere frontlysene på en motorsykkel. Det gir mulighet for en rekke tilpasninger og integrerer med sykkel eksisterende blinklys. De fleste eiere finner Cobra lys bar en viktig del av motorsykkelen sin som effektivt styrer det elektriske systemet for alle foran belysning behov og samtidig opprettholde et elegant utseende. Men til tross for populariteten til Cobra lys bar, problemer med installasjon og funksjon er ikke uvanlig. Frontruter

Mens kompatibilitet med andre motorsykkel komponenter er vanligvis bra, er det noen modeller av frontruter ikke passer godt med Cobra lys bar. Lyset bar gjør gjøre tilgjengelig en forlengelse kit som gjør at den passer rundt frontruter i forskjellige former og størrelser. Men dette vil ikke løse alle problemer. Sjekk alltid med forhandler eller produsent for kjente problemer i sammenkoblingen av en Cobra lys bar med nåværende eller forventede frontruten for sykkelen din.
Kabling

installasjon og funksjon av de elektriske ledninger tredd gjennom Cobra lys bar kan være problematisk. Noen eiere finner ledningene for kort til å imøtekomme lengden på baren. Mekanikere kan løse dette problemet ved å utsette noen av ledningene utenfor lys bar å redusere sine ønsket lengde, men dette kan utgjøre andre problemer. En wire utsatt for vær og vind kan føre til en kort, og frontlyktene kan slutte å virke.
Blinklys

Cobra lys bar er markedsført som en fleksibel komponent som integrerer godt med en motorsykkel eksisterende blinklys. Men noen eiere finner denne integrasjonen utfordrende å oppnå i løpet av installasjonen. For å bøte på disse klagene, startet selskapet, inkludert sine egne blinklys i Cobra lys bar pakke med start i 2004. Det er mulig å kjøpe en Cobra lys bar produsert før denne dagen, noe som kan komplisere installasjonen ved å tvinge ekstra ledninger.
Holdbarhet

Mange eiere er fornøyd med den endelige Resultatene av et godt Cobra lys bar installasjon. Men noen klager på forbrukerelektronikk nettsteder foreslår kvaliteten ikke varer. Noen av komponentene i en Cobra lys bar er plast, og over tid kan ikke holde seg til vanlig motorsykkel vibrasjoner. Forringelse av materialer inne i baren kjerne har påvirket noen eiere også. Videre kan skinnende krom overflate av lyset bar ikke være tykk nok til å skjule de mindre attraktive farger av metallet under.
Kundeservice

Når problemer oppstår under installasjon eller funksjon av et Cobra lys bar, kan selskapet ikke alltid være avhengig av for nyttig tjeneste. Mange eiere rapporterer problemer i samspill med Cobra å løse problemer med lager blinklys integrasjon og funksjonsfeil komponenter. Selskapet har frustrert noen brukere av misdirecting skylden for inkompatibilitet og tilby løsninger som ikke direkte adresserer problemene. Til tross for disse sporadiske forekomster, de fleste Cobra lys bar eiere aldri har et problem, og produktet har et godt omdømme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107084.html

Previous:
Next:

motorsykler