Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tune en Yamaha PW50

Yamaha PW50 har en to-takts motor og automatgir. Fuel induksjon er levert av en Mikuni VM forgasser som opererer med en kobling-kabel system. Sensorer gir data til en utladningstid tenning boks som tolker inngangene og gir optimal drivstoff og gnist til sylinderen. Motorsykkelen har en generator enhet som tar plassen til vanlig tenning timing, noe som begrenser en melodi til forgasser innstillinger og sensor vedlikehold. Finjustere Yamaha PW50 for topp ytelse og leder for sporet eller stien. Du trenger
Tennpluggnøkkel
Spark plug gap måle
Metric skiftenøkkel
Spray renere
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
Spark Plug and Sensors

en

Park motorsykkelen på sitt senter stand. Ta ut tennpluggen-leder cap fra pluggen for hånd. Løsne og fjerne tennpluggen fra topplokket med en tennpluggnøkkel.
2

Gap tennpluggen til 0,026 inches med en tennplugg gap sporvidde. Sett pluggen tett i topplokket med pluggen skiftenøkkel. Sett på plug-leder cap for hånd.
3

Løsne ledningen ledelsen etter drivstoff sensor på høyre side av topplokket for hånd. Løsne og fjern sensoren med en metrisk skiftenøkkel. Rengjør den indre enden av sensoren med spray renere. Installere sensoren sikkert med skiftenøkkelen. Fest ledningen bly.
4

Løsne ledningen ledelsen etter eksos sensoren på undersiden av lyddemperen for hånd. Løsne og fjern sensoren med metriske skiftenøkkel. Rengjør den indre enden av sensoren med spray renere og installere sensoren sikkert. Fest ledningen bly.
Throttle og forgasser
5

Ta en posisjon hvor du kan observere throttle linkage på venstre side av forgasseren. Vri gasshåndtaket på styret sakte som du observerer handlingen av sammenhengen.
6

Stram kabelen justering på toppen av forgasseren med en beregning skiftenøkkel i små trinn slik at båndet reagerer umiddelbart som du åpner throttle.
7

Start motoren og la den varmes opp i tre minutter. Finn den mindre idle-justering skruen og større drivstoff-luft justeringsskruen på høyre side av forgasseren. Vri idle-justering skruen til rette full sving med en skrutrekker.
8

Slå av drivstoff og luft justeringsskruen mot høyre eller venstre med en skrutrekker som du lytter til motorens turtall. Slå det for langt uansett bremser motorens turtall. Finne punktet der motoren går på tomgang på den raskeste hastigheten.
9

La motoren gå på tomgang. Vri idle-justering skruen til venstre en hel omdreining.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111304.html

Previous:
Next:

motorsykler