Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda Motorcycle Fuel Pump Beskrivelse

Motorsykkel drivstoff føres til motoren på fire ulike måter . Det enkleste er en gravitasjonstilførsel med en petcock . Honda har brukt tre varianter av drivstoffpumper, som er den mekanisk, vakuum -opererte og elektrisk drivstoffpumpe . Mekaniske pumper

Mekaniske pumper drives på en måte som ligner på de i biler. En mekanisk arm påvirkes av veivakselen åpner og lukker et diafragma , som så pumper drivstoff til motoren . Denne pumpen ble brukt på Gold Wing modeller i begynnelsen av 1980 , da tanken var eksternt plassert og drivstoff kan ikke gis til motoren ved hjelp av tyngdekraften .
Vakuum pumper

vacuum opererte pumper bruker motor vakuum levert via et vakuum linje for å åpne og lukke pumpe blender . Dette leveringsmåte ble brukt på tidlige ytelse motorsykler der drivstoff etterspørselen ofte ville overstige trykket levert av en enkel gravitasjon feed. Disse pumpene ble montert i kø, men led hyppige feil på grunn av punktering eller tap av vakuum linje.
Elektriske pumper
p Med utbredelsen av drivstoff injeksjon , disse er nå den mest vanlige pumper funnet på Honda motorsykler . De leverer drivstoff til drivstoff injeksjon rails under press tilstrekkelig å operere injektorer . Moderne elektriske pumper ligger oftest i drivstofftanken . De gir pålitelig drivstoff levering i gaten og beslagstyper .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110377.html

Previous:
Next:

motorsykler