Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Tech tips for en Harley-Davidson Eksos

De fleste er godt kjent med den unike lyden av en Harley-Davidson eksosanlegg, men lydnivået mener ikke strøm. Utformingen og størrelsen på eksosrør påvirke den generelle ytelsen ved å hjelpe kontroll luftstrøm og klimagasser i hele motoren. Enten bruker lager eller spesialitet eksosrør på Harley, alltid velge systemer laget for ytelse før blits og støy. Riktig valg vil forbedre driften og verdien av motorsykkelen. Slip-Fit lyddempere
Slip-fit ​​lyddempere er installert over den opprinnelige eksosrør.

Slip-fit ​​lyddempere er en god idé fra både et økonomisk og installasjon ståsted, ifølge Harley-Performance.com. I tillegg til å være i stand til å beholde de opprinnelige stock eksosrør, er kostnaden for et sett med glidepassning lyddempere mye mindre enn et nytt sett med Harley rør. Denne typen rørforlengning vil forbedre en motorsykkelens lyd og ytelse gjennom bedre luftstrøm.
To-i-ett Eksosanlegg
To separate rør bli med å danne en eksosrøret i dette 2-i-1-systemet.

En to-i-ett eksosanlegg er akkurat hva det høres ut som: to eksosrør som smelter sammen til ett større rør. Dette systemet gjør best på en aksje Harley-Davidson motor. Selv om tidligere modeller hadde en tendens til å ofre lyd for ytelse, nyere design innlemme en oppdatert flyttbar disk teknologi. Disse platene kan enkelt legges til eller fjernes for å kontrollere både lyd og eksos flyt av systemet.
Long Straight Pipes
De rette eksosrør kan styrke en motorsykkel ytelse .

Estetikk side, kan kjøre lengre enn lager Harley eksosrør legge til både ytelse og lyd, så lenge diameteren på hodet rørene ikke overstiger 1 3/4 inches. Noe større vil begynne å drastisk redusere ytelsen. Nightrider.com anbefaler vurderer gjennomsnittlig turtall, gass hastighet og eksos temperatur før du velger lengre rør. De fleste rytterne har ikke behov for kompliserte dra rør design på en gjennomsnittlig street sykkel, og det er flere rette rør design pre-innstilt for en standard eksos Harley-Davidson.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109277.html

Previous:
Next:

motorsykler