Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Shogun Ingen Cut Frame Sliders på en 2007 CBR1000RR

Shougn Motorsport tilbyr en rekke ramme glideren valg for en 2007 Honda CBR1000RR eieren å velge mellom. Mange av deres rase-orientert ramme glideren pakker, derimot, har en tendens til å kreve permanent endring av CBR er plast ytterkledning. For de fleste street ryttere, kan tanken på å skjære hull i sine dyre Fairings være nok til å gjøre dem revurdere kjøpet. Som et alternativ tilbyr Shogun en "No-Cut" stil skyveknapp, slik at rammen glideren pucker å utvide rundt, heller enn gjennom, Fairings. Mens oppgaven er en grei bolt-on prosedyre, forventer jobben for å ta minst en time å fullføre. Du trenger
skrutrekker
4 -, 8 - og 12-mm Allen skiftenøkler
Medium styrke thread-lock lim
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
kåpe fjerning
en

Fjern plast push-nagler fra de indre kåpe paneler, som ligger bak midten kåpe paneler og bak forhjulet. Trykk senterdelen av klinke med en skrutrekker og trekk klinke ut av kåpen panel.
2

Skru festeboltene fra midten kåpe paneler, med en 4 mm unbrakonøkkel. Trekk kåpe paneler mot baksiden av motorsykkelen litt, til tappene på forsiden av panelet atskilt fra bunnen av øvre kåpe. |
3

Reach bak midten kåpe paneler og koble fra de fremre blinklys fra motorsykkelens ledningsnett.
4

Sett de midterste kåpe paneler etter installere rammen glidere, ved hjelp av omvendt metode for fjerning.
Frame Slider Installasjon
5

Skru av venstre motor mount bolt, plassert i bunnen av rammen, ved hjelp av en 8 mm unbrakonøkkel.
6

Velg kortere erstatning motor mount bolt og sett det inn i rammen skyveknapp braketten. Smør Bolt tråder med en dråpe medium styrke thread-lock lim. Skru bolten løst på plass ved hjelp av en 8 mm unbrakonøkkel.
7

Hold venstre midt kåpen panel mot motorsykkel. Rotere rammen skyveknapp braketten mot motor mount bolt før det strekker seg helt bort fra kåpen panel. Sett kåpen panelet til side og skru bolten til 47 fot-pounds, med en momentnøkkel.
8

Installer lengre ramme glideren pucken på venstre ramme slider brakett, ved hjelp av en av de to 45 mm festebolter følger med settet. Smør Bolt tråder med en dråpe medium styrke thread-lock lim. Skru bolten på plass, med en 6 mm unbrakonøkkel. Trekk til bolten til 30 fot-pounds, med en momentnøkkel.
9

Følg metoden vist ovenfor for å installere den rette rammen glideren brakett og tilhørende pucken ved hjelp av kortere ramme slider puck og lengre motor mount bolt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109276.html

Previous:
Next:

motorsykler