Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en EBC Clutch i en Yamaha Raptor 660

Yamahas Raptor 660 var en sport-fokusert, all-terrain vehicle utviklet primært for off-road racing. Mens utility-type ATV brukt en automatisk girkasse, stolt Raptor på en manuelt operert girkasse for maksimal ytelse til enhver tid. Imidlertid kan kravene til off-road racing raskt bære Raptor clutchplatene, la transmisjonen gli og miste makt. EBC tilbyr erstatning clutchplatene som tilbyr høyere holdbarhet over fabrikken clutchplatene, slik at Raptor til å håndtere skiftende ridning miljøer med letthet. Installere EBC platene er en grei, men tidkrevende jobb, men kan utføres av de fleste Raptor eiere utstyrt med standard verktøy. Du trenger: 10 |, 12 og 14 mm kontakter
Stikknøkkel
Momentnøkkel
Eksterne snap ring tang
To 4,57-tommers indre diameter fiber friksjon
Fem 4,41-tommers indre diameter fiber friksjonsplatene
7 stål clutch plater
tre kvarts, 20W-40 API SE-grade motorolje
5 EBC clutch fjærer
Clutch dekselpakning
Vis flere instruksjoner

en

Fjern oljetappepluggene bolter fra venstre side av motoren og oljetanken, ved hjelp av en pipenøkkel og en 14 mm-kontakten. Tapp ut oljen fra veivhuset og oljetanken til en oljeavtappingsbeholder, deretter skru avløpet boltene på plass, for hånd. Stram motorolje drain bolt til 22 fot-pounds og oljetanken drain bolt til 18 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 14 mm-kontakten.
2

Sett EBC clutchplatene inn i tre separate stabler, starter med to 4,57-tommers indre diameter fiber friksjon, fem 4,41-tommers indre diameter fiber friksjon plater og syv stål clutch plater. Bløtlegg clutchplatene i 20W-40 API SE-grade motorolje.
3

unbolt den høyre foten hvile, ved hjelp av en pipenøkkel og en 14 mm-kontakten. Fjern beholde klipp fra den bakre bremsepedalen stud, ved hjelp av et par eksterne snap ring tang. Trekk det bakre bremsepedalen av stud, for hånd.
4

Fjern oljerør fra clutch cover, med en pipenøkkel og en 12 mm-kontakten. Skru oljefilteret bolten fra sentrum av oljefilteret festepunkt, ved hjelp av en pipenøkkel, og en 17 mm tilslutning. Skru av clutch dekselet festeboltene, ved hjelp av en pipenøkkel og 10 mm-kontakten. Trekk clutch dekselet og pakningen vekk fra motoren.
5

Skru våren bolter fra clutch trykkplate, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten. Trekk koplingsfjærer ut fra trykkplaten våren brønner, for hånd. Fjern trykkplaten ved hjelp av trekkstangen som ligger i sentrum av clutch trykkplaten.
6

Trekk clutchplatene ut av clutch montering, for hånd. Fjern fjæren pute platen, den fjerde plate som er nærmest motoren, clutchen fra platestabelen. Kast de resterende clutchplatene.
7

Installer de nye EBC clutchplatene inn clutchen forsamlingen, og starter med en 4,41-tommers fiber friksjon plate, etterfulgt av en stål clutch plate og en 4,57-tommers fiber friksjon plate. Slip våren pute plate over den første bunken med clutchplatene. Installer de resterende clutchplatene, alternerende mellom stål clutchplatene og 4,41-tommers fiber friksjon plater. Legg på den siste 4,57-tommers fiber friksjon plate på slutten av clutch plate stabelen.
8

Skyv clutch trykkplaten over clutchplatene. Sett inn de nye EBC clutch fjærer inn i clutch trykk plate våren brønner. Skru våren boltene på plass og stram boltene til 5,8 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og 10 mm-kontakten.
9

Monter clutch cover og en ny pakning på motorhuset, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten. Installer oljerør på clutchen dekselet. Stram oljerøret bolter til 18 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og 12 mm-kontakten. Skru av oljefilteret bolt på plass og stram det til 45 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 17 mm-kontakten.
10

Sett den bakre bremsepedalen, ved hjelp av eksterne snap ring tang. Installere den høyre foten hvile, ved hjelp av en pipenøkkel og en 14 mm-kontakten.
11

Fyll oljetanken med 2 liter 20W-40 API SE-grade motorolje. Start motoren og la den gå på plass i tre minutter for å sirkulere oljen gjennom veivhuset, så stopper motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111457.html

Previous:
Next:

motorsykler