Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte bremsene på en Intruder 1500

Suzuki VL1500 Intruder var ment som en langdistanse touring motorsykkel, og gir sine ryttere med muligheten til å reise langrenn i relativ komfort. Mens traversering lange motorvei strekninger krever lite bremsing, kan ridning i et urbant miljø raskt slites ut inntrengeren bremseklossene. Skifte enten foran eller bak bremseklossene er gjort enklere med inkluderingen av et avtagbart deksel på baksiden av begge bremsekalipere. Mens bremseklossene er fjernet, vil du også ønsker å rengjøre bøylen stemplene for å hindre skade gummipakninger som hindrer bremsevæske lekker ut av bøylen. Du trenger: Side 8 mm unbrakonøkkel
flat skrutrekker
Tenger
Brake rengjøring spray
myk børste
lirke bar
Høy temperatur fett

Vis flere instruksjoner
Front Brake Pad Replacement
en

Trekk hettene av av fremre bremseklosser bolter, som ligger på baksiden av høyre fremre gaffel beinet. Skru begge caliper bolter, ved hjelp av en 8 mm unbrakonøkkel. Trekk den fremre bremsekalippernes unna foran gaffel beinet og foran bremse rotoren for hånd.
2

Lirk bremsekloss dekke ut av baksiden av fronten bremsekalippernes ved hjelp av tuppen av en flat skrutrekker. Fjern de hårnål-klipp fra endene av bremseklossens pinnene, som ligger ved den indre flate bremsekalippernes. Trekk bremseklossens pins ut fra ytre flate bremsekalippernes med tang. Trekk bremseklossene og både våren klipp ut av bremsekalippernes hånd.
3

Spray foran bremsekalippernes munn og indre stempelet med en brems rengjøring spray for å fjerne løs brems støv og skitt . Forsiktig skrubbe den indre stempel og området rundt med en myk børste til å fjerne tunge brems støv innskudd. Tørk bort eventuelle gjenværende brems renere med en klut.
4

Sett de gamle bremseklosser i bøylen munnen. Plasser en lirke bar mellom bremseklossene, og skyv den indre stempelet i bøylen kroppen. Fjern brekkjern og de gamle bremseklossene.
5

Coat bremseklossens pins og de nye bremseklosser 'metall rygg plater med høy temperatur fett. Sett bremseklossene inn foran bremsekalippernes, skyv bremseklossens pins halvveis i bøylen. Sett fjærklemmene inn mellom bremseklossene og bremseklossens pins. Skyv bremseklossens pins helt gjennom fronten bremsekalippernes. Skyv hårnål klipp i hullene boret inn bremseklossens pin tips. Smekk bremsekloss dekke på baksiden av fronten bremsekalippernes.
6

Skyv fronten bremsekalippernes på forsiden bremse rotoren og på plass mot høyre gaffel beinet. Skru kalipperens bolter på plass, ved hjelp av en 8 mm unbrakonøkkel. Stram boltene til 25,5 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 8 mm Allen socket. Skyv hettene på monteringsboss bolt hoder.
7

Pump foran bremsehendelen flere ganger til bremsehendelen føles fast, noe som indikerer at bremseklossene har stengt rundt foran bremse rotoren.

Rear Brake Pad Replacement
8

Lirk bremsekloss deksel av toppen av den bakre bremsekalippernes, plassert på høyre side av bakhjulet ved hjelp av tuppen av en flat skrutrekker.
9

Trekk hårnål klipp ut av endene av bremseklossens pins, som ligger på innersiden av den bakre bremsekalippernes, for hånd. Trekk bremseklossens pins ut fra fronten av den bakre bremsekalippernes med en tang.
10

Spray bak bremsekalippernes indre stempel med en brems rengjøring spray for å fjerne løs brems støv og skitt. Forsiktig skrubbe den indre stempel og området rundt med en myk børste til å fjerne tunge brems støv innskudd. Tørk bort eventuelle gjenværende brems renere med en klut.
11

Sett de gamle bremseklosser i bøylen. Plasser en lirke bar mellom bremseklossene, og skyv den indre stempelet i bøylen kroppen. Fjern brekkjern og de gamle bremseklossene.
12

Coat bremseklossens pins og de nye bremseklosser 'metall rygg plater med høy temperatur fett. Sett bremseklossene i bakre bremsekalippernes, skyv bremseklossens pins halvveis i bøylen. Sett fjærklemmene inn mellom bremseklossene og bremseklossens pins. Skyv bremseklossens pins helt gjennom bakre bremsekalippernes. Skyv hårnål klipp i hullene boret inn bremseklossens pin tips. Smekk bremsekloss dekke på toppen av den bakre bremsekalippernes.
13

Pump bakre bremsepedalen flere ganger til pedal føles fast, noe som indikerer at bremseklossene har lukket rundt det bakre bremse rotoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111456.html

Previous:
Next:

motorsykler