Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en Harley Transmission Oil

Mens de fleste motorsyklister er godt bevandret i riktig metode for å erstatte sine maskinens motor olje, må Harley-Davidson ryttere også erstatte en egen væske som smører deres motorsykkelens overføring. Dette kan føre til noe forvirring for nyere eiere av Milwaukees fineste motorsykler, siden de fleste produsentene konsolidere sin motor og girkasse i én enkelt enhet. Heldigvis, endre overføring væske er en enkel oppgave som ikke krever spesiell kunnskap. Du trenger
bunnpanne
Stikknøkkel og stikkontakter
Bunnplugger O-ring
Butikk håndklær
1 liter girolje
Vis mer Instruksjoner

1.

Skru av påfyllingslokket fra høyre side av overføringen. Finn tappepluggen i bunnen av overføring og legger inn en bunnpanne direkte under den.
2

Skru ut pluggen med en pipenøkkel og tillate overføring væske kan tømmes helt.


3

Fjern O-ringen fra bunnpluggen og tørk vekk rusk eller oppbygging med en klut. Ta frem en ny O-ring på bunnpluggen. Sett pluggen i girkassen og skru det fast med en pipenøkkel. Tørk bort eventuelle gjenværende væske fra bunnen av girkasse med en klut.
4

Sett inn en trakt inn i filler halsen på høyre side av overføringen. Legge opp til én liter fersk girolje. Fjern trakten og tørk vekk overføring væske som kan ha sølt med en klut. Skru lokket på filler halsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107045.html

Previous:
Next:

motorsykler