Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel kjøreinstrukser

Lære å kjøre motorsykkel krever tålmodighet og praksis. Det krever også riktig sertifisering. Alle stater krever at du holder en motorsykkel påtegning eller minst en lærendes tillatelse før ridning en motorsykkel på offentlig vei. Noen krever at du passerer en motorsykkel sikkerhetskurs. Å ha grunnleggende kjennskap til motorsykkelens kontroller og lokale trafikkregler er viktig før du begynner ridning. Du trenger
Hjelm
Boots
Beskyttelsesklær
Hansker
Vis flere instruksjoner
en

Don din motorsykkel klær, sette hanskene på siste etter festing din hjelm.
2

Stå på venstre side av motorsykkelen der støtten ligger. Stålsett deg ved å lene forsiktig mot gasstanken og gripende styret. Sving høyre beinet over setet og sitte ned.
3

Start motorsykkel. Vri tenningsnøkkelen rett til "på"-posisjon. Vend drepe bytte ned til "på"-posisjon. Trykk på startknappen.
4

Fullt engasjere clutchen med venstre hånd. Skyv girspaken ned med venstre fot inn i første gir. Sakte slapp clutchen ut før sykkelen begynner å bevege seg fremover, deretter vrir på gassen sakte og bruke jevnt press mens du slip clutchen ut før sykkelen beveger seg fremover.
5

Shift opp av fullt engasjere clutch med venstre hånd mens du trekker Shifter spaken opp med venstre fot.
6

Ta til venstre ved å lene til venstre og trykke på venstre håndtak. Å svinge til høyre, magert til høyre og trykk på høyre håndtak.
7

Slow sykkelen ned med høyre hånd og fot bremser. Press mot begge bremsene samtidig og med samme mengde press.
8

gire ned med fullt engasjere inn clutchen, og presser ned på Shifter spaken med venstre fot. Når sykkelen er i første gir, og du kommer til en stopp, holde inn clutchen godt fast for å unngå steiling motorsykkelen.
9

Rest begge føttene på bakken for å stabilisere deg selv når du kommer til et fullstendig stopp. Det er tryggest å sette motorsykkelen i første gir i stedet for nøytral i tilfelle du må akselerere raskt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107672.html

Previous:
Next:

motorsykler