Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å sette sammen en Honda XR80 Clutch Plate

Montering av Honda XR80 clutch plate er i utgangspunktet et spørsmål om å få alt i riktig rekkefølge, og huske å dekke hver clutch plate og friksjon plate med olje før du legger det til forsamlingen. Bruk samme olje som motorens veivhus - men frisk. Ellers kan du montere clutch, lukke opp motoren, og finne clutch er låst opp. Instruksjoner
en

Dekk en friksjon plate med olje, og deretter sette den på hevet siden av clutch sentrum. Friksjonen disk er i utgangspunktet runde, men fanebasert på ytterkanten og rundt på innsiden kanten. Den XR80 har tre av dem. Clutchen sentrum, har en splined hull i midten, med fire hull rundt det i et rutemønster.
2

Oil en clutch plate, og sette den på friksjon platen du nettopp har installert på clutchen sentrum. Clutchen plate er rund på utsiden kanten og faner på innsiden kanten. Det er to.
3

Installer en annen friksjon platen og den siste clutch plate, så det siste friksjonsskiven. Ikke glem oljen. Friksjonsskiven ytre faner skal være stilt opp med hverandre.
4

Sett trykkplaten, en rund plate med fire sylinderformede innlegg, gjennom de fire hullene i clutch plate fra friksjonsskiven side. Sett denne forsamlingen til side for nå.
5

Skyv den ytre clutchhuset på overføring sjakten. Det er giret bør mesh med den primære stasjonen utstyr; den lille giret på høyre side. Den ytre clutch bolig er den største clutch delen. Alt annet vil gå inni den.
6

Installer sikringsskiven. Den er rund på utsiden og faner på innsiden, slik at det kan skli ut på splined overføring akselen og gå opp mot den ytre clutch boliger.
7

forsiktig pickup delene samlet i trinn 1 til 4, og sett dem på overføring sjakten, trykkplaten først. Friksjonen disk fanens vil gli inn i utsparinger i ytre clutch boliger.
8

Sett låseringen på. Det er en groove rundt overføring skaftet at den går inn. Pass på at den sitter i dette sporet.
9

Place de fire fjærer enn de fire sylinderformede innlegg inne i forsamlingen. Sett løfteren plate over fjærene. Det er firkantet formet med et lager i midten og et hull i hver av de fire hjørnene. Juster hullene med de fire sylinderformede innlegg. Installer de fire boltene med sine skiver for å feste løfteren plate. Stram boltene litt etter litt i en krysser måte, ikke en sirkulær måte.
10

Sett skaftet slutten av løfteren stangen gjennom lageret i løfteren plate.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110725.html

Previous:
Next:

motorsykler