Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Vil My Motorsykkel Begynn Hvis Float er for lavt?

Motorsykkel forgassere stole på en liten plast eller messing float å kontrollere flyten av drivstoff fra gasstanken. Flottøren holdes tilbake på bunnen av forgasseren innenfor sitt eget kammer. Ettersom brennstoffet stiger, beveges oppover og lukker flottøren drivstoffventilen. Flottøren største høyde i kammeret må settes til et bestemt nivå for å mate tilstrekkelig at motoren til enhver tid. Grunnleggende Forgasser Operation

På sitt mest grunnleggende tolkning, avhengig en motorsykkelens forgasseren på vakuum generert av motoren for å trekke luft og drivstoff inn i forbrenningskammeret. Den innkommende strøm av luft er blandet med små mengder brennstoff, utmålt gjennom en rekke dyser som kalles dyser, for å skape en brennbar blanding. Hver stråle innen forgasseren blir brukt til å mate motoren ved forskjellige throttle posisjoner. Den første jet er start jet, som trekker i drivstoff for å motorkraft opp til sitt grunnleggende tomgang. Når motoren har startet, tar pilot jet over plikten til å holde motoren på tomgang og er fortsatt aktiv til gassen er åpnet for nesten en tredjedel av sitt nivå. Hoveddysen mater motoren fra en tredel til full gass. En fjerde jet, som er kontrollert av en nål festet til gassen lysbilde, opprettholder en jevn strøm av drivstoff mellom overgangen mellom dysene.
Hvordan Float anlegg

En forgasser i flottøren er festet på forgasserhuset av et par av tårnene. En nål, inn gjennom tårnene og dupp, fungerer som et hengsel. Flottøren hviler rett under drivstoff ventil nål og sete, med ventilen nål hviler lett mot floats hevet tang. Når flottøren stiger, det skyver den koniske ende av ventilen nål inn i setet, begrenser brenselstrøm i flottørkammeret. Drivstoffet nivå senker som drivstoff er fortært av motoren, senke flyte og trekke ventil nål ut av setet for å tillate mer drivstoff inn i flottørkammeret.
Virkningene av Low Float Høyde

Siden float regulerer drivstoff nivå i forgasseren, kan høyden innenfor flottørkammer spille en stor rolle i driften av motorsykkelens motor. Hvis flottøren høyde er innstilt lavere enn normalt, vil brennstoff nivået reduseres. Dette kan gjøre den resulterende luft-og brennstoffblanding slankere, noe som betyr at mer luft er tilstede i blandingen enn drivstoffet. En mager drivstoffblanding vil gi bedre drivstofføkonomi og en svak økning i kraft, men vil generere mer varme som kan skade motoren. Hvis drivstoffet er for lavt, vil forgasser start-og pilot jets ikke være i stand til å innføre drivstoff inn blandingen i det hele tatt, og hindrer at motoren starter.
Float justeringsprosedyrer

Mange forgassere bruke en justerbar float, noe som gir større fleksibilitet i tuning drivstoffblandingen for større ytelse. Men for dag-til-dag, ikke-konkurrerende bruk skal flyte settes til produsentens anbefalte høyde. Anbefalt float høyde spesifikasjoner kan bli funnet i en fabrikk service manual, bestemt på motorsykkelen. Selve prosedyren krever fullstendig fjerning av forgasseren fra motorsykkelen. Når den er fjernet, er flottørkammeret er drenert og skrus løs fra forgasseren for å avsløre flottøren. Forgasseren må da være plassert på høykant, med en liten vinkel, slik at flottøren hviler lett mot ventil nål. Flottøren høyde måles normalt fra flottørkammeret pakningen til anleggsflaten til toppen av flottøren, men noen produsenter basen flottør høyde fra bunnen av forgasseren sin innløp. Hvis flottøren ikke er innenfor spesifikasjonen, kan flyte tang bøyes ned, mot flyte, for å heve float høyde eller oppover for å senke float høyde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111619.html

Previous:
Next:

motorsykler