Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sett Front Injector på en 2001 Harley Davidson 1450

Harley-Davidson 2001 Road King and Electra Glide motorsykler har twin-sylindrede 1449 cc motor med elektronisk bensininnsprøytning. Vanligvis dårlig gassrespons, sammen med redusert motorytelse, indikerer en av drivstoff sprøytebrukere er defekt. Drivstoff injektorer for de fremre og bakre sylinder er plassert på drivstoff induksjon modulen mellom sylindrene. Bytte ut den fremre injektor er relativt enkelt. Den mest tidkrevende delen av jobben er å fjerne enkelte eksterne komponenter for å få tilgang til injektoren. De med begrenset kunnskap om disse motorsykler skal verve hjelp av en kvalifisert Harley-Davidson tekniker. Du trenger
metriske og standard verktøy
Lightweight olje
dieselinjektor med O-ringer
Vis flere instruksjoner
Forberedelse
en

Fjern krom luftrenserdeksel på høyre side av motoren. Fjern horn på venstre side av motoren og koble fra ledningen på baksiden av hornet.
2

Løsne og fjerne festeboltene på undersiden av rytterens sete. Løft setet av og sett den til side. Lagre boltene.
3

Slå av drivstofftilførselen på undersiden av bensintanken. Løsne og fjerne bolten hvor fronten av tanken monteres på styrekrone. Lagre bolten.
4

Løft den bakre av tanken nok til å koble damp ventil linje som forbinder på høyre side. Ta av fremre og bakre check-ventil kroppen samlinger fra undersiden av tanken.
5

Løft gasstanken nok til å koble måleren ledninger og tenning ledninger som går fra instrumentet konsollen på toppen av tank til plug-in kontakter nærheten styringsgruppen hodet. Løft av gass tank og sett den til side.
Fuel Injector
6

Identifiser de to injektorer på toppen av drivstoff induksjon modulen. Løsne sensoren ledning på plug-in-kontakt på forsiden injektoren. Fjern holderen skruen og klippet fra ansiktet av fronten injektoren. Ta vare på skruen og klippet. Trekk injektoren ut av porten på induksjon modulen.
7

Påfør lett olje inn i O-ringen fordypninger på ny injektor. Monter større O-ringen i fordypningen i den øvre ende av injektoren. Monter den doble O-ringen inn i de tilstøtende utsparinger. Monter mindre O-ring i fordypningen nær tuppen av injektoren.
8

Påfør en liten mengde lett olje i injektoren porten på induksjon modulen. Skyv injektoren inn i porten, noe som gjør at plug-in-kontakt i den ytre enden vender mot utsiden av modulen. Fest lagret klips og holderringen skrue til den ytre ende av injektoren. Fest sensoren ledningen til plug-in-kontakt på injektoren.
9

Plasser bensintanken over injeksjon modulen. Fest plug-in kabeltilkoblere nærheten styringsgruppen hodet. Koble fremre og bakre check-ventilhuset forsamlinger på undersiden av bensintanken. Koble til damp ventil linjen på høyre side av tank.Secure gasstanken til montere på styrekrone med den lagrede bolt.
10

Fest rytterens sete og stram festeboltene. Koble ledningen til baksiden av horn og montere horn. Sett på luftfilterdekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111510.html

Previous:
Next:

motorsykler