Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Fjerne en Harley Sportster Handlebar

The Sportster er den minste motorsykkel i Harley-Davidson line-up og er utstyrt med enten en 883 eller en 1200 cc Evolution V-twin motor. Til tross for sin mindre vekst, er Sportster personlighet ren Harley, og det kan tilpasses for å passe palett av selv den mest kresne rytter. Styret er bare ett av mange komponenter som kan fjernes og erstattes som anses egnet. Dette ville fjerningen av den manuelle styreinnretninger samt erstatning av den venstre hånd grep, som er limt på plass og kan være vanskelige å fjerne uten å skade. Du trenger:
Tykk håndkle
Razor kniv
Fastnøkkel satt
Phillips-head eller Torx skrutrekkere
Narrow-Bladed flat skrutrekker
Parts rengjøring spray løsemiddel
unbrakonøkkel satt
Momentnøkkel
Venstre hånd grep
Grip limet
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på en plan og arbeidsområdet , enten på sin side stativ eller vertikalt montert på en service-stand. Legg en tykk håndkle over tanken for å beskytte den malte overflaten.
2

Trekk den øvre kanten av dekselet på venstre side av rammen skinner under rytterens sete, løft av dekselet og bort fra motorsykkelen. Fjern den ene sikringen fra sikringsholderen plassert langs siden av batteriet boksen for å deaktivere motorsykkelens elektriske system.
3

Fjern eventuelle strips feste bryteren pod ledninger til styret ved hjelp av en barberhøvel kniv.
4

Løsne mutrene på basene i begge speilene ved hjelp av en fastnøkkel. Skru speilene fra styret.
5

Ta av clutch hendel abbor fra venstre side av styret og foran brake master sylinder fra høyre side ved hjelp av en pipenøkkel. Plasser begge deler på håndkle-dekket drivstofftanken.
6

Løsne de riktige bryteren montering husboltene plassert nederst på bryteren bolig, enten ved hjelp av en Phillips-head eller en Torx skrutrekker. Trekk bryteren montering av enden av styret.
7

Fjern skruene fra bunnen av venstre switch forsamlingen bolig ved hjelp av enten en Phillips-head eller en Torx skrutrekker. Separer bytte bolig halvdeler, deretter trekke den av styret.
8

Slip enden av en smal blad flat skrutrekker mellom venstre hånd grep og styret. Lirke grep oppover for å skape et gap. Spray en liten mengde deler rensemiddel inn i gapet, og tillate løsningsmiddelet å arbeide i to til tre minutter. Lirke mer av grepet oppover med skrutrekker inntil grep kan fjernes helt.
9

Fjern skruene på begge sider av forkrommet indre styret riser dekselet, som ligger rett under speedometer, ved hjelp av en Torx skrutrekker. Dette trinnet gjelder bare for XL883C og XL1200C modeller.
10

Fjern de øvre styreholder bolter som ligger langs broen-aktig struktur på toppen av styret ved hjelp av en unbrakonøkkel. På XL883C og XL1200C modeller, er boltene plassert like over speedometer. Løft holderen og instrument cluster av gaffelen og styret. Trekk håndtaket ut av de nedre håndtak holdere.
Handlebar Installasjon
11

Sett det nye styret i nedre styreholder, sentrering de riflete delene av baren innenfor det styreholder er forsenket parti. Plasser den øvre styreholder og instrumentpanelet over styret og løst skru holderen boltene på plass ved hjelp av en umbraconøkkel.
12

Sitt på motorsykkel og plasserer begge hendene på styret. Peke forhjulet direkte foran. Trekk håndtaket mot deg eller fra deg før det er i en komfortabel stilling. Stram holderen bolter til 15 fot-pounds, og starter med de bakerste boltene, ved hjelp av en momentnøkkel.
13

Monter forkrommet indre styreholder dekselet og stram sine skruene med en Torx skrutrekker. Dette trinnet gjelder bare for XL883C og XL1200C modeller.
14

Skyv rette bryteren forsamlingen bolig over høyre side av styret før det ikke kan flyttes lenger. Skru bryteren husboltene på plass ved hjelp av en Phillips-head eller en Torx skrutrekker. Stram skruene til 45 tommers-pounds.
15

Monter fremre brake master sylinder på høyre side av styret, bak bryteren forsamlingen, med en pipenøkkel. Trekk til master sylinder klemmer til 132 tommers-pounds.
16

Coat den indre overflaten av en ny venstre hånd grep med grep lim. Skyv håndtaket på venstre side av styret med en vridende bevegelse.
17

Løft den nedre delen av venstre switch forsamlingen bolig på plass på venstre styret. Den flens på enden av den venstre håndgrepet skal sitte tett innenfor den venstre bryteren sammenstillingen. Monter den øvre delen av bryteren forsamlingen, deretter skru husskruene på plass ved hjelp av en Phillips-head eller en Torx skiftenøkkel. Stram skruene til 45 tommers-pounds.
18

Monter clutch hendel abbor på venstre side av styret bak bryteren forsamlingen med en pipenøkkel. Trekk til abbor bolter til 132 tommers-pounds.
19

Skru speilene på plass på clutch hendel abbor og foran brake master sylinder. Trekk de speillås nøtter. Sitt på motorsykkel, med forhjulet pekte rett fram, og justere speilene til du kan se klart bak deg gjennom begge speilene. Trekk til speillås nøtter ved hjelp av en fastnøkkel.
20

Skyv sikringen i sikringsholderen å reaktivere motorsykkelens elektriske system. Sett dekselet på venstre side nedre tappen inn i sporet kutt i motorsykkelens ramme, og skyv deretter dekke øvre festeknastene inn i rammens maljer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111620.html

Previous:
Next:

motorsykler