Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan vet man at mengden olje som går i riktig side av motoren på en 2005 TRX450R

The TRX450R er en sport all-terrain vehicle som ble introdusert av Honda i 2004. Det utnyttet en twin-sump smøring system som skilte motorolje fra smøremiddel brukes av ATV girkasse og clutch. De oljeforsyning er plassert på begge sider av motorhuset, motoren oljen holdes innenfor den venstre veivhusdekselet, mens overføringen oljen holdes i riktig veivhusdekselet. Honda har preget den 650 cc - eller 0,69 liter - girolje kapasitet inn i veivhuset dekker å ta gjetting ut av jevnlig vedlikehold. Imidlertid indikerer dette nummeret den maksimale kapasiteten til sump og ikke nødvendigvis standarden opererer olje kapasitet. Du trenger
Phillips-skrutrekker
SAE 5W-30 motorsykkel-grade motorolje
Shop håndkle
6 mm unbrakonøkkel
Drensvannsoppsamler
Tetteskive
Dreiemoment skiftenøkkel
Resealable container
Vis flere instruksjoner
Transmission oljenivå
en

Parker TRX450R på et flatt og jevnt underlag.
2 < p> Crouch til høyre for TRX450R, nær fotbrønnen. Se på høyre veivhusdekselet for "650 cc" olje kapasitet merking, som ligger like under overføring oljepåfyllingslokket. Dette tilsvarer 0,69 liter girolje, den maksimale mengden av olje avholdes innen overføring ..
3

Start motoren og la den gå på tomgang i fem minutter før varm, og slå motoren og la den avkjøles i tre minutter.
4

Skru av oljepåfyllingslokket for hånd, og deretter fjerne Phillips-head olje sjekk bolt fra høyre veivhusdekselet, med en stjerneskrutrekker. Oljen sjekk bolten er den eneste bolt på veivhusdekselet som bruker en Phillips-type hode.
5

Screw oljen sjekk bolten på plass hvis girolje begynner å sive ut gjennom sjekken hullet. Eller legg små mengder av SAE 5W-30 motorsykkel-grade motorolje inn i høyre veivhusdekselet til oljen begynner å sive ut av sjekken hullet. Tørk veivhusdekselet ren med en klut.
6

Screw overføring oljepåfyllingslokket på plass for hånd.
Transmission Oil Change
7

Parker TRX450R på et flatt og jevnt underlag. Start motoren og la den gå i stedet for fem minutter før varm, så stopper motoren og la den avkjøles i tre minutter.
8

Skru overføring oljepåfyllingslokket fra høyre veivhusdekselet for hånd . Fjern girolje drain bolt, som ligger under den bakre bremsepedalen på høyre side av motoren, med en 6 mm unbrakonøkkel. Tøm girolje inn i en renne pannen.
9

Trekk tetningsskive av han renne bolt, tørk deretter av avløp bolt tråder med en klut. Ta frem en ny skive over avløpet bolten, og belegge bolt gjenger med frisk SAE 5W-30 motorsykkel-grade motorolje. Skru bolten på plass for hånd, deretter stramme den til 16 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel,
10

Fyll overføring sump gjennom høyre veivhusdekselet filler halsen, med en halv liter motorolje. Skru av oljepåfyllingslokket på plass for hånd.
11

Start motoren og la den gå i stedet for fem minutter, så la den avkjøles i tre minutter. Ta av oljepåfyllingslokket og olje sjekk bolt, med en Phillips-skrutrekker. Legg en unse av motorolje i overføring sump hvis oljen ikke siver ut av oljen sjekk hullet. Skru olje sjekk bolten og oljepåfyllingslokket på plass.
12

Overfør den gamle oljen i en forseglet container og ta det med til din Honda verksted for avhending.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111762.html

Previous:
Next:

motorsykler