Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Rocker Box tetning på en 1200 Harley Sportster

The 1200 cc Harley-Davidson Sportster XL og XR-modellene er utstyrt med en to-delt, aluminium rocker-box dekselenheten som huser rocker armer, ventilspindler og øvre pushrod slutter. Motorolje pumpes opp til de rocker bokser, hvor den smører top-end komponenter før de ble evakuert av olje avsugsystem. Høy kjørelengde og ekstreme forhold føre til at pakninger i de rocker boksene for å mislykkes og skape en potensielt alvorlig oljelekkasje. De rocker boks pakninger kan erstattes med spesialiserte verktøy og grunnleggende mekaniske ferdigheter. Du trenger
Pulverapparat (klasse B) brannslukningsapparat
vernebriller
Fuse avtrekker
Butikk filler
Fuel overføringspumpe
Clean bensin godkjent container
Allen driver set
Wrench satt
Ratchet håndtak
Socket sett
Bike lift
Rocker-box pakning satt
pund-fot momentnøkkel
Pound-tommers momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
Fjerne Fuel Tank
en

Plasser brannslukningsapparat for hånden. Don vernebriller.
2

Åpne venstre deksel plassert under setet, på venstre side av sykkelen, for hånd. Fjern bensinpumpen sikringen fra sikringen panel med en sikring avtrekker.
3

Start motoren med tenningsnøkkelen. La motoren gå til den boder og dør. Drei motoren med tenningsnøkkelen å rense eventuelle gjenværende drivstoff fra linjene.
4

Slå av tenningen og sett på bensinpumpen sikring i sikringsskapet panel, for hånd. Fjern hovedsikringen fra panelet med en sikring avtrekker for å hindre utilsiktet start av motoren.
5

Løft opp på quick-release hylsen på bensinslangen fra punktet der det kommer ut av drivstofftank , trekk deretter forsiktig ned på drivstoffslangen for å skille det fra drivstofftanken. Rydd opp eventuelt drivstoffsøl med en ren butikk fille.
6

Ta av tanklokket fra drivstofftanken. Sett drivstoff overføring pumpens pickup slangen inn i drivstofftanken mens du holder sykkelen vertikalt på flat mark. Lede drivstoff overføringspumpe avløpsslangen i en ren beholder, godkjent for bensin lagring. Pump drivstofftanken tom.
7

Ta frem og bak drivstofftank festeboltene fra sykkelen med en Allen driver, skralle og skiftenøkkel. Løft bensintanken av sykkelen og oppbevares på et sikkert område. Dekk til bensintanken med ren butikk filler eller med en ren teppe for å beskytte lakken.
Fjern Rocker Bokser
8

Løft sykkelen med en sykkel heis, så at bakhjulet er av bakken. Sørg for at sykkelen er stabil og sikker på heisen før du fortsetter.
9

Fjern de fire ytre rocker box-skruene og tetting skiver fra hver rocker boksen, ved hjelp av en Allen driver og skralle. Løft den ytre rocker boksen dekker fra motoren. Kast den brukte pakninger og gummi rocker boksen segl.
10

Place overføring i første gir med girspaken. Roter bakhjulet fremover, for hånd, før begge ventiler på bakre sylinder er stengt.
11

Fjern de to små skruer på tennpluggen side av rocker boks med en skiftenøkkel. Fjern de tre boltene og skivene med en skiftenøkkel.
12

Fjern de fire rocker-arm retainer bolter, i et kryss mønster, ved hjelp av en skiftenøkkel. Løs hver bolt 1/4 av en omdreining, inntil trykket fra ventilen fjærer slippes. Løft den indre rocker boksen fra motoren. Fjern de indre rocker-box pakninger med en pakning skrape. Gjenta trinn 3, 4 og 5 for den fremre sylinder.
Montering
13

Plasser den nye indre rocker-box pakningen på forsiden topplokk, med pakningen perle vendt opp. Legg den indre rocker-dekselet på hodet og starte de fire rocker-arm retainer bolter for hånd. Trekk til rocker-arm retainer bolter til 18 til 22 lb-ft av dreiemoment i et kryss mønster, ved hjelp av en momentnøkkel og socket. Stram hver bolt 1/4 av en sving, helt til målet moment er oppfylt.
14

Roter bakhjulet fremover til de bakre sylinder støtstenger er i ned (eller ventil lukket stilling). Gjenta trinn 1 på bakre sylinder.
15

Monter og trekk til de tre boltene i hver av de indre rocker bokser 135 til £ 155-in med en momentnøkkel og socket. Monter og trekk til de to skruene i hver indre rocker box 135 til £ 155-in med en momentnøkkel og socket.
16

Plasser rocker-box gummipakning i sporet på den øverste kanten av den indre rocker boksen. Plasser den ytre rocker-dekselet på plass på toppen av den indre rocker boksen.
17

Plasser en ny tetningsskive på hver rocker skruen. Starte de fire skruene i hvert Vippedekslet hånd. Sjekk gummipakningen og sørge for at det fortsatt er i sporet før du fortsetter. Trekk til rocker skruene til 120-168 lb-in med en momentnøkkel og Allen driver.
18

Plasser drivstofftanken på rammen og installere drivstofftanken festeboltene for hånd. Trekk drivstofftanken festeboltene til 15 til 20 lb-ft med en momentnøkkel, Allen driver og skiftenøkkel.
19

Skyv opp og hold på quick-release drivstoff linjen kontakt for hånd. Skyv drivstoff linjen opp på bensinpumpen brystvorten, deretter trekker ned på quick-release til det låses på plass.
20

Sett hovedsikring i sikringsskapet panel, for hånd. Lukk dekselet på venstre side.
21

Nedre sykkelen av sykkelen heis og la den hvile på håndvending stand. Fyll opp drivstofftanken. Start motoren og observere rocker boksen områder for lekkasjer før du kjører sykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107228.html

Previous:
Next:

motorsykler