Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner du en Clutch Cover Fra en GSX-R

Arbeide på din Suzuki GSX-R clutch og girkasse kan være en skremmende oppgave, spesielt hvis du ikke har noen forutgående teknisk opplæring. Kompliserer saken er behovet for å fjerne clutch dekselet fra høyre side av motoren før det virkelige arbeidet kan begynne. Selv om trekket er ikke så vanskelig å fjerne, må noen ekstra skritt tas forberede motorsykkelen. Forvente å bruke minst 15 minutter fullføre denne oppgaven. Du trenger
service stativ
4 mm unbrakonøkkel
10 og 17 mm kontakter
Stikknøkkel
bunnpanne
Vis flere instruksjoner
1

Plasser motorsykkelen på en tjeneste stå å støtte den i oppreist stilling.
2

Fjern side og lavere Fairings, om nødvendig, med en 4 mm umbraconøkkel for å løsne de Fairings ' festene. Fjern rytterens sadel, med en 4 mm unbrakonøkkel.
3

Fjern bolten mellom fronten av drivstofftanken og styret, ved hjelp av 10 mm-kontakten. Løft fronten på bensintanken og støtte den opp ved hjelp av støtte spenne festet til motorsykkelens ramme. Nå under tanken og trekk ut veivaksel posisjon sensor fra toppen av motorens clutch boliger, identifisert av en trekantet hvit plugg.
4

Skru oljen renne bolten fra bunnen av motoren, plassert mellom eksosrørene, ved hjelp av en 17 mm-kontakten. Tømme motoren for olje forsyning til et bunnpannen, skru deretter avløp bolt på motoren, ved hjelp av en 17 mm-kontakten.
5

Skru boltene fra clutch ytterste del, med en 4 mm unbrakonøkkel . Trekk av dekselet på motoren og clutch boliger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109861.html

Previous:
Next:

motorsykler